Talmark schakelt hulp in van regisseur Martin Koolhoven voor employer brand-video’s

Laura Bosua Op 10 mei 2019 Gem. leestijd 1 min302x gelezen
Deel dit artikel:
Talmark schakelt hulp in van regisseur Martin Koolhoven voor employer brand-video’s

In de wereld van recruitment is video steeds belangrijker geworden. Met video kun je het werkgeversmerk sterker in de markt zetten en jouw verhaal levendig maken. Om werkgevers hierbij te helpen geeft Martin Koolhoven een inkijkje in ‘The Art of Storytelling’.

Martin Koolhoven is een van Nederlands meest succesvolle filmmakers, bekend van kaskrakers als Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter. Hij maakte zijn internationale debuut met de film Brimstone, de eerste Nederlandse western die aan meer dan tachtig landen werd verkocht. Met 22 gouden kalveren op zak is Martin de aangewezen persoon om te vertellen over de Art of Storytelling. Een must have voor het succesvol uitdragen van je employer brand.

VideoNOW in Tuschinski

In samenwerking met Talmark zal Martin Koolhoven tijdens VideoNOW inzichten geven in het maken van film en het vertellen van een goed verhaal. Tijdens VideoNOW komt wervend Nederland en België samen voor een middag vol video inspiratie, praktische tips en innovatie in Pathé Tuschinski, Amsterdam.

Klik hier voor tickets en info VideoNOW.

Deel dit artikel:
Laura Bosua

Laura Bosua

Redacteur bij Werf& Media

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
RecruitNow
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.