Terugblik op de jaaropening van het Recruitment Leaders Network

Op woensdag 31 januari vond de exclusieve jaaropening plaats van het Recruitment Leaders Network. De leden troffen elkaar in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant VISTA in het Zeeuwse Willemstad. Hoe ging dat eraan toe?

Sammen Qureshi-kafa Op 02 februari 2024
Gem. leestijd 2 min 84x gelezen
Deel dit artikel:
Terugblik op de jaaropening van het Recruitment Leaders Network

Een gezellige en inspirerende middag, zo viel de middag te typeren die het Recruitment Leaders Network (RLN) afgelopen woensdag in Zeeland beleefde. Cooble-oprichter Jan Karel Sindorff vervulde daarbij de rol van dagvoorzitter en nam de groep mee in de culinaire ervaring. Bryan Peereboom, Head of Recruitment Benelux bij Wortell (foto), vertelde de leden over zijn volwassenheidsmodel rondom het toepassen van A.I. binnen Talent Acquisition.

Het Recruitment Leaders Network (RLN) is een exclusief netwerk voor corporate recruitment managers en leaders in Nederland. Dit besloten netwerk biedt beslissers op het gebied van recruitment de mogelijkheid om regelmatig collega’s te ontmoeten, kennis met elkaar te delen, te verbinden, te inspireren en te netwerken.

Save the Date: Total Talent Summit op 21 maart

Het volgende event staat al op de planning – de Total Talent Summit op 21 maart. Wil jij hier ook graag bij zijn als Recruitment Leader? Stuur dan een bericht naar Karin Moen.

Bekijk alle foto’s

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners