Textkernel ontvangt Europese award

Peter Boerman Op 26 juni 2012 Gem. leestijd 1 min1154x gelezen
Deel dit artikel:

Textkernel heeft vorige week de META Seal of Recognition award in ontvangst genomen voor haar product Extract! CV parsing. Dit vond plaats tijdens het META Forum in Brussel. De META Seal of Recognition wordt uitgereikt aan producten en diensten die actief bijdragen aan de meertalige Europese informatiemaatschappij. Voorgaande winnaars zijn Google Translate, Lucy LT, SVOX TTS, Systran7 en TDA.

Meertalige markt

De META Technology Council, een panel van 30 experts uit de Europese taaltechnologie-gemeenschap, erkent de bijdrage die Textkernel’s Extract! doet aan de meertalige Europese informatiemaatschappij. “Wij zijn zeer vereerd met deze prijs”, vertelt Jakub Zavrel, CEO en oprichter van Textkernel. “Het matchen van vraag en aanbod in een meertalige markt is een uitdagende taak. Automatisch informatie extraheren en begrijpen van zowel CV’s als vacatures in meerdere talen is een eerste stap in het bereiken van dit doel. We zijn trots om deze award hiervoor te mogen ontvangen.”

Tweede award

Dit is de tweede award die Textkernel in de wacht heeft gesleept voor haar semantische recruiting-technologie deze week. Textkernel ontving deze maand ook al de LT-Innovate Award voor het werken aan een transparante Europese arbeidsmarkt  voor het werken aan een transparante Europese arbeidsmarkt. 

 

 

 

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency