Textkernel ontvangt Europese award

Peter Boerman Op 26 juni 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1165x gelezen
Deel dit artikel:

Textkernel heeft vorige week de META Seal of Recognition award in ontvangst genomen voor haar product Extract! CV parsing. Dit vond plaats tijdens het META Forum in Brussel. De META Seal of Recognition wordt uitgereikt aan producten en diensten die actief bijdragen aan de meertalige Europese informatiemaatschappij. Voorgaande winnaars zijn Google Translate, Lucy LT, SVOX TTS, Systran7 en TDA.

Meertalige markt

De META Technology Council, een panel van 30 experts uit de Europese taaltechnologie-gemeenschap, erkent de bijdrage die Textkernel’s Extract! doet aan de meertalige Europese informatiemaatschappij. “Wij zijn zeer vereerd met deze prijs”, vertelt Jakub Zavrel, CEO en oprichter van Textkernel. “Het matchen van vraag en aanbod in een meertalige markt is een uitdagende taak. Automatisch informatie extraheren en begrijpen van zowel CV’s als vacatures in meerdere talen is een eerste stap in het bereiken van dit doel. We zijn trots om deze award hiervoor te mogen ontvangen.”

Tweede award

Dit is de tweede award die Textkernel in de wacht heeft gesleept voor haar semantische recruiting-technologie deze week. Textkernel ontving deze maand ook al de LT-Innovate Award voor het werken aan een transparante Europese arbeidsmarkt  voor het werken aan een transparante Europese arbeidsmarkt. 

 

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners