Textkernel wint voorronde HR Innovation Slam 2013

Peter Boerman Op 31 januari 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 995x gelezen
Deel dit artikel:

Textkernel heeft de voorronde van de HR Innovation Slam 2013 op 29 januari gewonnen. De HR Innovation slam is een Duitse competitie waarin innovatieve ideeën, projecten en producten op het gebied van Human Resources worden gepresenteerd aan het publiek. De wedstrijd vond plaats in de vorm van een online webinar, waarbij toeschouwers via hun computer kunnen kijken en stemmen op hun favoriet.

Jakub Zavrel, directeur van Textkernel, presenteerde als een van de vier deelnemers in tien minuten de nieuwe revolutionaire technologie op het gebied van het matchen van vacatures en mensen. Het vinden van van de juiste werknemers is lastig en kost veel tijd. Match! van Textkernel creeërt op basis van een vacature automatische shortlists van kandidaten. Dit bespaart HR medewerkers tijd en geld op het vinden van de juiste medewerkers.

Het publiek was onder de indruk van alle vier de presentaties. Alle inzendingen ontvingen tussen de 22% en 27% van de stemmen. Textkernel bleek de favoriet bij het publiek en heeft daarmee de eerste voorronde gewonnen. Daarmee kwalificeert Textkernel zich voor de finale die tijdens Zukunft Personal in september 2013 in Keulen zal plaatsvinden.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners