Til uw Arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan [adv]

Redactie Op 21 april 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1328x gelezen
Deel dit artikel:
Til uw Arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan [adv]

Op 25 en 26 juni 2015 start de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de eerste keer met de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

Mis het niet!

Tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. In twee dagen tilt u uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan. Uw kennis wordt geupdate en u gaat direct aan de slag voor uw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door de experts Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga.

Het complete vakgebied

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin u werkt aan uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heeft u niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar gaat u naar huis met concrete onderdelen van uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Vroegboekactie en/of combitarief

Schrijf uiterlijk vrijdag 1 mei 2015 in en ontvang € 200,- vroegboekkorting per persoon op de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. De bootcamp leent zich ideaal om samen met uw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat u snel uw arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. U profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in vóór 2 mei 2015 en maak gebruik van beide aanbiedingen.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners