Tot 1 september Early Bird-korting Recruitment Tech Event [adv]

Redactie Op 22 augustus 2016
Gem. leestijd 2 min 659x gelezen
Deel dit artikel:
Tot 1 september Early Bird-korting Recruitment Tech Event [adv]

Donderdag 24 november 2016 vindt de tweede editie plaats van het Recruitment Tech Event.

Onder meer Ahold, BAM, Randstad, Praxis, Eneco, Delta Lloyd en Holland Casino laten zien hoe zij succesvol recruitmenttechnologie inzetten. Tot 1 september a.s. profiteer je van maar liefst € 100,- Early Bird-korting.

Recruitmenttechnologie

Het Recruitment Tech Event gaat over de effectieve inzet van recruitmenttechnologie om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Innovativiteit is mooi meegenomen, maar geen doel an sich. De keuze van recruitmenttechnologie wordt bepaald op basis van wat je als werkgever of bureau wilt bereiken. Daarom is het Recruitment Tech Event het ideale event voor verantwoordelijken voor HR en recruitment om zich in één dag te laten informeren en inspireren.

4 keynotes en 18 breakouts

Op het programma van het Recruitment Tech Event staan in totaal 4 keynotes en 18 breakouts in 3 rondes. Als deelnemers stel je zelf jouw programma samen. Naast de eerder genoemde praktijkcases delen ook experts als Oscar Mager, Patrick Boonstra en Geert-Jan Waasdorp hun kennis. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: Slimmer werven met data, candidate experience, robotisering van recruitment, recruitment analytics, automatic job posting en matching.

Sprekers Recruitment Tech Event 2016

€ 100 korting tot 1 september

Wanneer je je inschrijft vóór 1 september a.s. krijg je € 100,- Early Bird-korting en betaal je als je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta) slechts € 295,- excl. BTW. Ook zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor leveranciers en consultants. Ook die profiteren van de Early Bird-korting en betalen € 595,- excl. BTW tot 1 september 2016.

Video 2015

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het Recruitment Tech Event 2015.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners