TRU en RIDE slaan handen ineen - en wij geven kaarten weg

Peter Boerman Op 09 november 2014 Gem. leestijd 2 min1437x gelezen
Deel dit artikel:
TRU en RIDE slaan handen ineen - en wij geven kaarten weg

‘De leukste dag voor iedereen in de recruitment industry’ komt er weer aan, op donderdag 20 november. En wij mogen 3 keer 2 kaarten weggeven.

Logo TRURIDETot twee jaar geleden werd in Amsterdam jaarlijks het Recruitment Industry Dance Event gehouden, dat 6 jaar lang was uitverkocht en in 2012 liefst 1.200 bezoekers trok. Ook vond in Amsterdam 8 jaar lang elk jaar wel een keer TRU plaats, The Recruiting Unconference, een conferentie zonder presentaties en zonder powerpoints, en bij voorkeur door mensen zonder pak.

Uniek

De organisaties van de twee onconventionele recruitment-evenementen hebben nu besloten de handen ineen te slaan, en organiseren nu een nieuw festival: TRURIDE. Ze afficheren het zelf als ‘wereldwijd uniek’- en zonder tegenbericht nemen we dat graag voor waar aan. De andere claim ‘de leukste dag voor iedereen in de recruitment industry’ moet nog bewezen worden, maar de voortekenen zijn in elk geval gunstig.

20 november

Wat gebleven is, is de locatie: Amsterdam. Al is die wel in twee├źn verdeeld. Overdag vinden de inhoudelijke sessies plaats bij Independent Recruiters, ’s avonds wordt er gedanst en geborreld en genetwerkt in de Escape aan het Rembrandtplein. De datum van het evenement is dit jaar: 20 november.

Droom komt uit

‘My dream comes true‘, zegt Bill Boorman, oprichter van TRU. ‘Dit is wat ik in gedachten had toen ik met TRU begon.’ Voormalig RIDE-organisator Rob van Elburg sluit zich hier bij aan. ‘Dit is een vorm die nog jaren vooruit kan.’

Tickets

Kaarten voor het dagprogramma zijn te verkrijgen via een van de sponsoren: Vonq, Compagnon, Broadbean Technology, Otys, RAVE-cruitment, Appical, Jobfeed, Epeople, Expand Online, Wannaflex, Textkernel, Carerix, People Sourcing Crew, Kelly OCG of Independent Recruiters. Kaarten voor het feest zijn te verkrijgen via www.truamsterdam.com. Alle praktische informatie over TRURIDE is hier ook te vinden.

Vrijkaarten

Als Werf& mogen we ook nog 3 x 2 vrijkaarten voor het avondprogramma weggeven, aan diegenen die het eerst reageren. Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk een mail!

Of bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van RIDE 2012:

Of bekijk het filmpje van TRU:

Foto boven via Flickr.com

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS