How to Build a Company Culture that Everyone Feels Connected To

Sluit u aan bij de Expert Talk serie van Undutchables: Hoe u een bedrijfscultuur opbouwt waar iedereen zich bij betrokken voelt

Gepresenteerd door Ligia Koijen Ramos – Spreker, Coach en Eigenaar van In2motivation, & Undutchables’ eigen expert Emmanuèle van Houdenhoven-Collard – Sales & Recruitment Manager bij Undutchables.

Undutchables biedt een Expert Talk serie van 3 workshops gericht op het opbouwen van uw organisatiecultuur aan, met onderwerpen als: Dimensies van cultuur en de perfecte combinatie voor succes; Cultuur(en) beïnvloeden; en Het geheim voor een organisatiecultuur waar iedereen van houdt

Up Next! Deel 3: Het geheim voor een organisatiecultuur waar iedereen van houdt

Na twee succesvolle online workshops is Undutchables blij om aan te kondigen dat de derde en laatste workshop van de Expert Talk-serie van dit jaar persoonlijk zal worden gehouden bij Capital C in Amsterdam.

Erbij horen, meedoen en talent zijn de belangrijkste woorden van 2023. Vraagt u zich af: hoe ontwikkel ik een organisatiecultuur waar mensen bij willen horen, en hoe kan ik een cultuur opbouwen die dagelijks ondersteuning biedt aan de visie en resultaten van de organisatie? Dan is dit de workshop die u wilt volgen!

Is dit onderwerp relevant voor uw bedrijf? Doe dan mee op 17 november om meer te leren van onze experts en te profiteren van de inzichten van andere deelnemers.

Als u deel 1 of 2 van de Expert Talk serie heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt nog steeds deelnemen aan deel 3 en het eerste en tweede webinars zijn op ons YouTube-kanaal te bekijken. Tot de 17e!

Belangrijk: Dit workshop wordt alleen in het Engels gegeven.

Meer informatie