Vacature: Business Controller, enkele jaren ervaring

Bij Werf&, Intelligence Group, en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is er binnenkort ruimte voor een business controller. Iets voor jou?

Sammen Qureshi-kafa Op 08 januari 2024
Gem. leestijd 2 min 34x gelezen
Deel dit artikel:
Vacature: Business Controller, enkele jaren ervaring

Als Business Controller binnen onze bedrijven, o.a. Intelligence Group, Werf& en Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, in totaal zo’n 35fte en groeiend, krijg je de unieke kans om dicht op de business te staan. Je werkt met leuke collega’s en kunt direct invloed uitoefenen op de resultaten. Als deel van het LeiderschapsTeam en werkzaam over meerdere bedrijven, zal jouw impact op onze financiële gezondheid en groei duidelijk zichtbaar zijn. Je staat in de frontlinie bij het analyseren van sales-, business- en financiële-data, het beheren van kosten en het maken van forecasts. Je adviseert en neemt regie over financiële beslissingen en bent verantwoordelijk voor diverse rapportages.

Gezocht wordt naar een nieuwe collega die graag automatiseert, slimmer werkt, kennis heeft van (het laten maken van) dashboards, zoals PowerBI en natuurlijk een goed cijfermatig inzicht.

Bij ons vind je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris van tussen de EUR 4.500 en 5.500 o.b.v 40 uur per week, flexibele werktijden en een zeer acceptabele workload. Je hebt uitdagend en inhoudelijk interessant werk, met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen. We zijn financieel gezond, hebben de huidige administratie goed op orde (geen verrassingen of flauwekul met de fiscus e.d.), waarin je zelfstandig kunt werken met vanzelfsprekend voldoende vakantiedagen, een bescheiden pensioenpakket, uitzicht op een vast contract, alle mogelijkheid om thuis te werken (al hebben we een prachtig nieuw kantoor op het Weena, tegenover Rotterdam CS) en met een volledige reiskostenvergoeding/mobiliteitsbudget. Ook worden al je opleidingen vergoed.

We zoeken kandidaten met meerdere jaren werkervaring, een HBO- of WO-achtergrond in Bedrijfskunde, Financiën of Accountancy. Je bent ambitieus (meegroeien met onze bedrijven is zeker een optie), secuur, Rotterdamse mentaliteit en graag onderdeel van de business ipv aan de ‘financiële zijlijn’. Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.

Taken & verantwoordelijkheden

  • Elke dag met veel plezier je werk doen en het zijn van een prettige collega.
  • Onderdeel MT en rechterhand CEO/COO.
  • Maand, kwartaal prognoses maken van verwachte en gerealiseerde omzet. Hiervoor zit je dicht op de business en draag je zorg voor de facturatie.
  • Maand, en jaarafsluiting. Aansturen van externe accountant/administratie.
  • Maken van begrotingen.
  • Lean en strak inrichten van de business- en finance organisatie.
  • Ontwikkelen en bijhouden business rapportages.
  • Betrokken bij eventuele M&A gesprekken.
  • Hand- en spandiensten m.b.t. operationele administratieve vragen.

Ons doel is om de procedure zo snel mogelijk op te starten, maar we stemmen het proces uiteraard in overleg met jou af. Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel? Mail dan je CV/Motivatie voor 22 januari naar Geert-Jan Waasdorp (CEO) geert-jan@intelligence-group.nl of neem contact op via app
06-48337283

Wat doen onze organisaties?

Onze bedrijven zijn actief binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Sterk in Nederland, maar ook actief in Engeland, Duitsland en België. Daarin werken we op het snijvlak van data, intelligence, AI, kennis, content en events. We doen geen bemiddeling, maar ondersteunen wervingsprofessionals in het beter werven. De drie grootste organisaties zijn Intelligence Group, Werf& en Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Verder houd je als business controller ook een oog in het zeil bij (kleinere) participaties waarbij wij sterk betrokken zijn, zoals Arbeidsmarktkansen.nl, Recruitment Valley en RecruitAgent.ai/Recruitment Accelerator.

Admin omgeving

Op dit moment staat de administratie redelijk goed, georganiseerd in Exact Online, NMBRS, Active Campaign (sales) en natuurlijk Excel. Begrotingen 2024 zijn al klaar incl. jaarcyclus m.b.t. lonen en beoordelingen.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners