Vacature: Chief Operating Officer

Bij Intelligence Group, Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is binnenkort plaats voor een inspirerende Chief Operating Officer.

Redactie Op 05 september 2023
Gem. leestijd 3 min 216x gelezen
Deel dit artikel:
Vacature: Chief Operating Officer

Wij zijn op zoek naar een inspirerende COO die als de rechterhand en klankbord fungeert van de CEO en deel uitmaakt van het leiderschapsteam. Je geeft leiding aan 17 vaste medewerkers binnen de verschillende afdelingen (Sales en Marketing van Intelligence Group, Werf& en Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie). Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van de dagelijkse gang van zaken binnen deze bedrijven. In deze functie zorg je ervoor dat de interne organisatie optimaal kan functioneren om verdere groei te kunnen faciliteren.

Wie ben jij?

Je hebt een ondernemende instelling en de juiste vaardigheden en energie om jouw team te inspireren, motiveren en te ontwikkelen. Bent commercieel onderlegd, denkt in mogelijkheden en kansen en zorgt voor verbinding met alle stakeholders;  in- en extern. Je vindt het leuk om naast strategisch te denken ook pragmatisch bezig te zijn. Neemt de regie om zaken in goede banen te leiden, werkt planmatig en bent georganiseerd. Je denkt graag na over procesverbetering en beleid en zorgt voor een gestroomlijnde (commerciële) organisatie. Je bent een baken van rust voor het team en zorgt dat je team met plezier het werk doet!

Wat we verder zoeken:

 • Opleidingsniveau: HBO-WO afgestudeerd
 • Ervaring:  Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan 3 jaar als (inspirerend) leidinggevende
 • Aanvullende eisen:
 • Sterke operationele / commerciële en projectmanagementvaardigheden
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Fulltime beschikbaar
 • Een echte teamspeler

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Je vertaalt en voert de bedrijfsstrategie uit naar commerciële en operationele kerntaken en schaalbare processen en procedures.
 • Je draagt initiatieven of ontwikkelingen aan om te borgen in de bestaande organisatieprocessen en/ of ontwikkelt en implementeert nieuwe organisatieprocessen en procedures.
 • Je zorgt voor optimale organisatiestructuren en de juiste kwalitatieve bezetting binnen de diverse bedrijven.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor een aantal afdelingen waar efficiënt & effectief wordt gewerkt.
 • Je zet targets op het gebied van operationele en commerciële resultaten, en stuurt bij indien resultaten dit noodzakelijk acht.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de planning, evaluatie en optimalisatie van de operationele en commerciële activiteiten.
 • Je zorgt voor een gemotiveerd en gedreven team waarin medewerkers resultaatgericht werken, zich kunnen ontwikkelen en optimaal presteren.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor naleving van de 27001 ISO-voorwaarden.

Wat bieden wij?

We werken met een team van enthousiaste professionals op ons kantoor in Rotterdam. Diversiteit en inclusie zorgt er mede voor dat onze onderneming goed functioneert. Onze gezamenlijke ambitie is om Intelligence Group, Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie verder te laten groeien  – er zijn ambitieuze groeiplannen in en buiten Nederland. Uiteraard bieden wij een passend salaris en arbeidsvoorwaarden, deelname aan winstdelingsregeling, mogelijkheid om onbeperkt opleidingen te volgen en toegang tot relevante events, de mogelijkheid tot hybride werken en een uitgebreid sociaal beleid.

Wat doen we?

Het bedrijf bestaat uit drie verschillende labels: Intelligence Group, Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Intelligence Group

Intelligence Group is een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003, en gevestigd in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en wervingsdata; door onder meer onze eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen we recruiters en intermediairs met innovatieve, praktische dashboards en rapporten. De missie van IG is dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zeker in tijde van krapte veel beter op elkaar aansluit.

Werf&

Werf& is gespecialiseerd in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie waarbij de community, events & het platform een belangrijke rol spelen.

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is de grootste aanbieder van trainingen in Nederland op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Wat nu?

Benieuwd naar meer? Bel of mail naar Geert-Jan Waasdorp (06-48337283) voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook direct via de mail solliciteren. Deze vacature staat open tot uiterlijk 18 september 2023.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners