Vacature: ervaren marketeer (Rotterdam)

Bij Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is er binnenkort ruimte voor een ervaren marketeer. Iets voor jou? Doe dan de test!

Redactie Op 08 maart 2021
Gem. leestijd 3 min 348x gelezen
Deel dit artikel:
Vacature: ervaren marketeer (Rotterdam)

We hebben echt iets moois te bieden. Een geweldig team met Peter, Shaïsta, Ilse, Denise, Jasper, Kevin, Tamara, Valérie, Jasper, Joost, Bernadette, Martijn, Geert-Jan, tientallen docenten, honderden cursisten, duizenden deelnemers bij events per jaar, tienduizenden nieuwsbrieflezers en social volgers en ruim honderdduizend unieke bezoekers op onze sites per maand. En al deze mensen zijn op zoek naar jou. Onze nieuwe, ervaren Marketeer.

We zoeken iemand die alle labels meer smoel, kleur en profiel gaat geven.

De persoon die de verschillende labels (Werf&, Totalent.eu, Loopbaanpro, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie) nog sterker gaat neerzetten in de markt. Nog meer smoel, kleur en profiel gaat geven. Iemand die de community verder uitbouwt en de labels verder digitaliseert. Daarin hebben we een hele ambitieuze agenda, die we alleen één op één met jou gaan delen.

Er is echt iets moois neergezet. Nu willen we dat naar het volgende niveau brengen.

De club is ambitieus en zelfs met de tegenwind van corona, zijn onze (online) events beter bezocht dan ooit. Met een eigen trainingsruimte (we zitten echt fraai!) hebben we ‘anderhalvemetersessies’ (scrabblewoord) georganiseerd en zo is het afgelopen jaar echt een transitieperiode geweest waarin we met een ervaren team (die soms al 10+ jaar bij ons zijn) en met nieuwe mensen (<1 jaar bij ons) echt iets moois hebben neergezet. Nu willen we dat naar het volgende niveau brengen. Zeker op het gebied van positionering, uitstraling, social presence en marketing automation.

Waar ben jij naar op zoek?

Je moet wel een beetje avontuurlijk zijn en hard willen werken. Niet alleen een visie hebben, maar ook zelf de handen uit de mouwen steken om dit te realiseren. We zijn echte doeners, die ervan houden om nieuwe dingen te doen en tegen de stroom in te roeien. We geven veel vrijheid en flexibiliteit, en nog meer verantwoordelijkheid. Dat moet je durven en kunnen. Ook durven om voor een beeld en idee te gaan staan en samen met de collega’s sterk voor de merken te gaan staan en ons helder en scherp neerzetten in Nederland (en daarbuiten).

Skills zijn belangrijker dan papieren (maar toch…)

We kijken primair naar je skills en daarvoor word je ook getest. Dus geen cv, mooie foto, of motivatiebrief, maar het invullen van een assessment bepaalt of je naar de volgende ronde gaat. Het zal ons niet verbazen dat je goed scoort als je…

 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt op gebied van marketing
 • Visie hebt en de executiekracht om deze visie te realiseren
 • Analytisch onderlegd, i.v.m. marketing automation-activiteit (Active Campaign, Google Analytics e.d.)
 • Affiniteit hebt met de arbeidsmarkt
 • Brutaal en creatief bent; en lef hebt
 • Een verhaal hebt
 • Minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond

Wat bieden we je?

 • Topcollega’s en een prachtige werkplek
 • Mooie A-merken en een geweldig netwerk
 • Maximaal € 4.000 euro per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Veel ambitie, ruimte, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
 • Kroketten op vrijdag (of iets anders lekkers) en met regelmaat een borrel
 • Alle ruimte voor opleidingen en om je te ontwikkelen

Zie jij jezelf al samen met Peter, Shaïsta, Ilse, Denise, Jasper, Kevin, Tamara, Valérie, Jasper, Joost, Bernadette, Martijn en Geert-Jan bouwen aan onze mooie bedrijven? Reageer dan uiterlijk 22 maart middels onze online test en wie weet staat jouw naam tussen die van ons!

Over de online test

De online test duurt 30 minuten en is in het Engels. Deze bestaat uit 3 verschillende testen: Nederlandse taal, persoonlijkheidstest en een oog voor detail-test. Als je op de link klikt kun je een e-mail naar jezelf sturen om (later) de test te maken. Zorg dat je een rustig moment kiest om de test te maken. We vragen in dit stadium geen cv of motivatie, dat komt als we je uitnodigen voor een kennismaking op basis van de gemaakte test.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners