Vacaturesite speciaal voor technici

Peter Boerman Op 04 oktober 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1945x gelezen
Deel dit artikel:
Vacaturesite speciaal voor technici

Op de nieuwe site technicus.nl hebben zowel technici als werkgevers de mogelijkheid om een profiel aan te maken en elkaar te vinden. Werkgevers kunnen zowel handmatig als automatisch vacatures plaatsen en techneuten die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen hun CV openbaar maken.

Stugge markt voor technici

De vacaturemarkt voor technici vertoont problematische kenmerken. Het is voor veel werkgevers lastig om aan goed personeel te komen, terwijl veel technici problemen ondervinden bij het wisselen van baan. De markt lijkt vast te komen te zitten, waardoor het voor zowel werkgevers als technici van belang is om met elkaar in contact te komen.

Vacaturesite voor technici

Op Technicus.nl hebben werkzoekende technici en werkgevers de mogelijkheid om elkaar eenvoudig te vinden. Het is de specialisatie in technische vacatures die ervoor zorgt dat er een homogeen overzicht van goed technisch personeel ontstaat, waar werkgevers veel aan hebben. Bovendien scoren de vacatures uitstekend binnen Google en andere zoekmachines, waardoor werkgevers de mogelijkheid hebben een groot publiek te bereiken.

Gebruiksvriendelijke website

Werkgevers hebben de mogelijkheid om hun vacatures handmatig te plaatsen, maar ze kunnen dit ook automatisch doen. De gehele website is op een zeer gebruiksvriendelijke manier opgezet, waardoor zowel de werkzoekende technici als de werkgevers er eenvoudig gebruik van kunnen maken. Techneuten kunnen hun CV eenvoudig openbaar maken aan geschikte werkgevers, terwijl een vacature na plaatsing direct wordt rondgestuurd aan een grote groep werkzoekenden.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners