Valérie van der Ven: Partner Succes Manager

Valérie van der Ven Op 02 april 2021
Gem. leestijd < 1 minuut 455x gelezen
Deel dit artikel:

Oude situatie

Oude functie: Recruitment Coördinator
Oude werkgever: Baggermaatschappij Boskalis BV

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Partner Succes Manager
Nieuwe werkgever: Werf& | ToTalent

Ingangsdatum: 1 maart 2021

Als Partner Succes Manager ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van relaties met partners en retentie stimuleren. Daarnaast houd ik interviews en schrijf ik content m.b.t. partners en partnerships. Verder help ik bij het organiseren van events en bied ik ondersteuning bij het ontplooien van marketingactiviteiten. Tenslotte ondersteun ik waar nodig de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en andere zusterbedrijven.

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Tags:
Deel dit artikel:

Valérie van der Ven

Partner Succes Managerbij Werf& | ToTalent
Valérie is een servicegerichte dame met een achtergrond in hospitality & hotelmanagement. Na jaren in mooie hotels te hebben gewerkt, is ze in 2018 overgestapt naar - zoals ze het zelf noemt - het kantoorleven. Gestart in verkoop binnendienst, vervolgens ervaring opgedaan binnen HR en zo doorgegroeid naar recruitment als coördinator. Vanaf 1 maart 2021 is ze werkzaam bij Werf& | ToTalent. Valérie is erg enthousiast om de recruitmentindustrie van top tot teen te leren kennen en haar doel is om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Partners kunnen met al hun vragen terecht bij Valérie.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners