VONQ opent vierde kantoor over de grens, nu in Düsseldorf

Peter Boerman Op 01 juni 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1102x gelezen
Deel dit artikel:
VONQ opent vierde kantoor over de grens, nu in Düsseldorf

Online recruitmentbureau VONQ heeft in het Duitse Düsseldorf een nieuw kantoor geopend.

Het is het vierde Europese kantoor van VONQ, na Amsterdam, Rotterdam en Londen. Eerder deze maand vond de verhuizing van het Amsterdamse kantoor al plaats om ruimte te bieden aan het groeiende team specialisten in recruitment marketing. ‘De arbeidsmarkt trekt aan’, signaleert ceo en co-founder Wouter Goedhart. ‘Daarnaast worden we ook steeds vaker bij grotere en complexere recruitmentvraagstukken betrokken. Na de investering van Randstad Innovation Fund en Qmulus eind 2014 is dit de volgende belangrijke mijlpaal in onze ontwikkeling.’

Internationale uitbreiding

baudessonMet het kantoor in Düsseldorf beschikt VONQ over een volledig operationeel team in Duitsland. Christophe Baudesson (foto) zal als country manager het kantoor begeleiden en aansturen. ‘In Duitsland draaien we momenteel de meeste van onze internationale recruitmentcampagnes’, vertelt Goedhart. ‘Slim gebruik van data binnen recruitment wordt ook in Duitsland een steeds belangrijker thema. Daarom willen we ons met de kennis en expertise van recruitmentmarketing volledig focussen op de Duitse markt’, aldus Baudesson.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners