Voor deelname aan Werf& (Breaking) seminars en events, georganiseerd door Werf& B.V. gelden alleen onderstaande deelnamevoorwaarden.

Bij inschrijving ga je hiermee akkoord en vervallen inkoopvoorwaarden van de inschrijver.

  1. Jouw gegevens

Voer altijd jouw zakelijk e-mailadres in bij uw aanmelding. Alle correspondentie verloopt via jouw zakelijke e-mailadres.

Na inschrijving voor het event houden we je op de hoogte via e-mail en sms (vandaar dat we vragen naar het mobiele nummer bij inschrijven).

  1. Tarief en betalingsvoorwaarden

Deelnametarief voor een Werf& event vind je op de eventpagina. veelal werken we met early bird, dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe minder je betaalt. Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Na inschrijving ontvang je digitaal de factuur als pdf vanuit Delft Congress Support B.V. die de facturatie verzorgt events van Werf&. Via deze link kun je de voorwaarden bekijken van Delft Congress Support B.V.. De factuur dient binnen 30 dagen te worden betaald. Pas na betaling ontvang je voorafgaand aan het event jouw ticket.

Deelnametarief is inclusief lunch, drankjes en hapjes tussendoor. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, kun je direct betalen via o.a. iDEAL en creditcard of op rekening. Bij betalen op rekening dient het deelnamebedrag binnen 30 dagen en altijd voor aanvang van het event betaald te zijn. In beide gevallen ontvang je per direct een factuur in pdf-vorm.

  1. Registratievoorwaarden

Voor dit event kun je je alleen van te voren online inschrijven of totdat het event is uitverkocht. Er vindt geen ticketverkoop aan de ingang plaats. Zie ook de voorwaarden van Delft Congress Support B.V..

  1. Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je hebt aangemeld voor het event, maken wij als organisator kosten om jouw deelname te verwezenlijken. Wij hanteren daarom de volgende annuleringsvoorwaarden:

Je inschrijving is uitsluitend per e-mail te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 55,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af, dan zijn we genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Betalende deelnemers kunnen natuurlijk bij verhindering een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken. Dit kan door de deelnemer zelf worden gewijzigd door onderaan de bevestiging op de wijzigingslink te klikken.

  1. e-Ticket

Na inschrijven en betalen, ontvang je voorafgaand aan het event de definitieve bevestiging inclusief een QR-code. Neem dit e-ticket uitgeprint of op jouw smartphone op de dag mee ten behoeve van een snelle deelnemersregistratie. De organisatie behoudt zich het recht om e-tickets te deactiveren wanneer het deelnamebedrag niet tijdig is betaald.

  1. Organisatie

De organisatie van Werf& (Breaking) seminars en events is in handen van:

Werf& B.V.

Het Industriegebouw
Goudsesingel 80 (1e verdieping)
3011 KD Rotterdam

telefoon 088 730 28 86
mail info@werf-en.nl