Hudson’s Bay komt spreken op Werf& Live

Peter Boerman Op 08 maart 2018
Gem. leestijd 2 min 431x gelezen
Deel dit artikel:
Hudson’s Bay komt spreken op Werf& Live

Donderdag 17 mei 2018 vindt in de Rijtuigenloods in Amersfoort de derde editie plaats van Werf& Live, tevens het 10-jarig bestaan van Werf&. Onder meer Hudson’s Bay komt daar vertellen hoe zij hun werving aanpakken.

Slimme recruiters schrijven zich nu al in, want dan krijgen ze nog veel korting. Het tarief voor de vroege vogels is verlengd tot 16 maart. Zij profiteren van een korting van maar liefst 70 euro. Wie zich vóór 16 maart inschrijft, betaalt op die manier 325 euro voor een toegangskaartje. Wie zich met een team van minstens 3 mensen inschrijft, krijgt tot die tijd bovendien nog eens 25 procent korting op de totaalprijs. De korting wordt alleen verwerkt als de inschrijving in één keer wordt gedaan. Wil je gebruik maken van deze teamkorting, stuur dan even een mailtje.

  • Meteen inschrijven kan hier

Het programma voor mei aanstaande is nog niet volledig bekend. Naast Hudson’s Bay zijn onder meer sprekers van de Rijksoverheid en Tata Steel al bevestigd. In de vorige edities kwamen onder meer mensen langs als Kevin Wheeler, en Glassdoor-vice president Diarmuid Russell, en recruitmentmanagers van bijvoorbeeld Hunkemöller, Nike, Rituals en Lidl. Dit jaar wil de organisatie daar nog veel meer klinkende namen aan toevoegen, die een eigentijds inzicht kunnen geven in de wereld van werving en selectie anno 2018.

De dag van de Werf& Awards

Met zeer waarschijnlijk weer zo’n 300 bezoekers, én met de uitreiking van de inmiddels felbegeerde Werf& Awards, belooft Werf& Live in elk geval nu alweer dé dag te worden die je in je agenda met een dikke stift mag omcirkelen.

Bekijk hier een compilatie van Werf& Live, editie 2017:

Of lees ook:

Enthousiast geworden?

  • Schrijf je dan nu in!
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners