Wat is het toch dat hotels zo opvallend recruiten?

Peter Boerman Op 06 november 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1726x gelezen
Deel dit artikel:
Wat is het toch dat hotels zo opvallend recruiten?

Terwijl een Rotterdams hotel een Magneet wint, gaat een Amsterdams hotel er met de recruitment-aandacht vandoor.

Hotel V, dat twee boetiekhotels in de hoofdstad exploiteert, heeft namelijk een hilarisch filmpje op internet gezet over de zoektocht naar een nieuwe reservations manager. Het filmpje is de afgelopen maand behoorlijk viral gegaan.

‘Grappig dat het zo wordt opgepikt’, zegt Jan Stuurman, de general manager van het hotel. Over de reden van de recruitmentvideo is hij kort. ‘Omdat het leuk is!’ Het bedrijf heeft een traditie van filmpjes maken, voegt hij toe. ‘Dat zit in de genen.’  De reacties noemt hij ‘overweldigend en positief.’ Maar of de nieuwe Amanda al gevonden is, laat hij toch nog even in het midden.

En voor de liefhebbers, om ook nog een beetje 010-020-strijd te ontwikkelen, hierbij ook het filmpje van het Rotterdamse hotel Nhow. Oordeelt u zelf:

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners