Wat zijn de leukste start-ups in recruitment? Een nieuwe competitie zoekt het uit

Peter Boerman Op 06 juni 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 682x gelezen
Deel dit artikel:
Wat zijn de leukste start-ups in recruitment? Een nieuwe competitie zoekt het uit

In de recruitmentwereld wemelt het van de innovatie. Een nieuwe competitie van Talent Acquisition Live probeert daarom de meest vernieuwende start-ups in het vak boven water te halen en een podium te bieden.

De organisatie van het nieuwe internationaal georiënteerde evenement wil zijn publiek graag verrassen met de laatste ontwikkelingen. Daarom is het de Talent Acquisition Live Startup Competition 2018 gestart, waarmee alle Europese start-ups in de werving en selectie een speciaal ‘partnerpakket’ kunnen winnen.

Aandacht op podium en in de vakpers

Met dat pakket mag de start-up zich onder meer een half uur lang presenteren aan alle aanwezigen. Er zijn ook kaarten voor het evenement te verdienen, plus aandacht in de vakpers. Vóór 22 juni worden ‘alle bedrijven met een innovatie voor de Europese recruitment- en/of talent acquisition-markt’ dan ook uitgenodigd zich in te schrijven.

Popular voting

Tussen 22 en 29 juni zal de organisatie de inschrijvingen checken op de voorwaarden. Vanaf 29 juni volgt dan een stemronde, waarna twee gelukkigen als winnaar worden benoemd. Zij zullen vervolgens te zien zijn op 20 september, de dag dat Talent Acquisition Live in Amsterdam gehouden wordt.

Kijk hier meer over Talent Acquisition Live:

Of lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners