Webinars Recruitment kengetallen en -analytics

Peter Boerman Op 28 oktober 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1998x gelezen
Deel dit artikel:
Webinars Recruitment kengetallen en -analytics

De afgelopen twee weken vond een tweetal gratis webinars plaats; een over Recruitmentkengetallen onder leiding van Geert-Jan Waasdorp van Intelligence Group en de ander over Recruitment Analytics door Mirjam Vollering van Compagnon. Heb je de webinars gemist?  Geen probleem, je kunt ze hier op je gemak terugkijken.

Groot succes

De webinars Recruitmentkengetallen en -analytics werden in totaal door ongeveer honderd professionals bezocht en kregen enthousiaste reacties. Dit initiatief krijgt dan ook zeker een vervolg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder beide sessies.

Webinar Recruitmentkengetallen: Geert-Jan Waasdorp

Webinar Recruitment Analytics: Mirjam Vollering

 

[box type=”shadow” align=”alignleft” width=”620″ ]

Expertclass Recruitmentkengetallen: donderdag 7 november

De smaak te pakken? Tijdens de expertclass Recruitmentkengetallen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ontdek je hoe je het recruitmentproces modern inricht, de juiste strategische beslissingen maakt en tot een goede workload en takenpakket komt van de recruiter en iedereen die betrokken is bij het aannemen van het juiste talent. Geert-Jan Waasdorp (schrijver van het boek Recruitmentkengetallen 2013) en Mirjam Vollering (docent en examinator Employer branding, sourcing & selection) zijn tijdens deze expertclass de trainers.

Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek Recruitmentkengetallen 2013.[/box]

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners