Weerbericht: volop zon verwacht op Festival Recruitment in de Zon

Vorig jaar mochten de paraplu’s nog op. Maar dit jaar lijken de weergoden het Festival Recruitment in de Zon een stuk beter gezind. Voor vrijdag wordt in elk geval een mooi festival-zonnetje verwacht…

Peter Boerman Op 12 september 2023
Gem. leestijd 2 min 122x gelezen
Deel dit artikel:
Weerbericht: volop zon verwacht op Festival Recruitment in de Zon

Als je de foto’s van vorig jaar nog eens erbij pakt, valt het ook allemaal wel mee. Maar de eerste editie van het Festival Recruitment in de Zon wordt toch herinnerd als een regenachtige dag, vooral omdat het bij binnenkomst van de honderden recruiters nog met bakken uit de hemel kwam. Dat het daarna snel opdroogde en de zon nog stralend doorkwam, verzachtte de stemming gelukkig snel.

Het ziet er naar uit dat we al vanaf het begin van het Festival in de zon kunnen zitten.

Maar dit jaar lijkt het anders, en ziet het er naar uit dat we al vanaf het begin de zon mogen verwachten. Vorige week was al de warmste septemberweek ooit. En nu mag dan af en toe een buitje overtrekken, de verwachting is dat die snel weer verdwijnen. Vanaf woensdag worden overdag weer volop perioden met zon voorzien, en steeds verder oplopende temperaturen tot aan het weekend. Mooi weer voor een feestje dus. Zien we je vrijdag daar, dansend op de beats van La Fuente?

Bron: weeronline

Nog eens van La Fuente zelf horen waarom je erbij moet zijn?

Meer weten?

Vrijdag 15 september vindt de tweede editie plaats van het Festival Recruitment in de Zon 2023. Het belooft een leuke en interessante dag te worden, dus schrijf je nog snel in!

Festival

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners