Welke innovatieve start-up verdient een podium op Talent Acquisition Live?

Redactie Op 22 februari 2019
Gem. leestijd 3 min 302x gelezen
Deel dit artikel:
Welke innovatieve start-up verdient een podium op Talent Acquisition Live?

Talent Acquisition Live, dat dit jaar zijn tweede editie kent op 18 april, wil zijn publiek graag verrassen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom is het de Talent Acquisition Live Startup Competition 2019 gestart, waarmee Europese start-ups in de werving en selectie een speciaal ‘partnerpakket’ kunnen winnen.

Met dat pakket mag de start-up onder meer een presentatie geven van 10 minuten, met daarnaast ruimte voor vragen. Er zijn ook kaarten voor het evenement te verdienen, plus aandacht in de vakpers. Zeven start-ups maken kans en jij bepaalt wie er naar Talent Acquisition Live gaat.

Jij bepaalt wie er naar Talent Acquisition Live gaat

Gust.network

Gust.network is een gedecentraliseerd ecosysteem waar kandidaten hun eigen professionele identiteit en aspiraties op het gebied van hun carrière kunnen delen met recruiters en HR applicaties door het maken van een enkele profiel. Het hele netwerk is open source en open acces. Elke recruiter en HR applicatie heeft toegang en kan verbinding maken met de gedeelde talent pool.

JobRokket

JobRokket is een recruitment app waar alleen recruiters exclusieve toegang tot hebben en technologie het werk doet. 24/7 matchen zij realtime voor recruiters, die zelf kunnen bepalen wat ze delen: swipe – match – deal. Dit zorgt voor kwalitatief betere matches en tevreden klanten.

Nfold

Nfold is een Nederlandse start-up in Amsterdam die het probleem dat recruiters vaak niet verbonden en inefficiënt zijn oplossen. Dat doen ze met hun web platform, waar ze werken met recruiters van een derde partij. Op deze manier kunnen recruiters beter samenwerken met zowel de beslissende partijen als de kandidaten zelf.

Recruitment Accelerator

Recruitment Accelerator is een online datagedreven tool die 12 minuten de tijd kost om in te vullen. Uiterlijk drie dagen later ontvang je een vacaturetekst met de voorkeuren van jouw specifieke targetgroep en advies over waar je hem het beste kan plaatsen. Ook kunnen ze helpen met het plaatsen van de vacatureteksten en het screenen van cv’s.

The Referral Company

The Referral Company helpt je met het creëren van een referral strategie, het implementeren van een referral programma en creëert de content die hiervoor nodig is. Je krijgt een innovatief en snel programma dat afgestemd is op jouw organisatie. TRC belooft je hiermee 30% meer hires te geven.

Recruit Robin

Met gebruik van A.I. helpt Robin je om volledig geautomatiseerd goede kandidaten te vinden. A.I. technologie en zelflerende algoritmes werken samen om op meerdere platformen tegelijk actieve sourcing uit te voeren. Alle gevonden kandidaten krijgen geautomatiseerd een pre-screening voor ze in jouw overzicht van relevante kandidaten verschijnen.

The Disruptors

The Disruptors geloven in disruptie. Niet om te verstoren maar om beter te worden, om te groeien. Ze denken anders en doen anders. Ze dagen jou en de organisatie uit. Ze leggen vingers op de zere plekken, op pijnlijke problemen en gaan daarbij uit van eenvoud in plaats van complexiteit. Ze bieden een krachtige aanpak die noodzakelijk is om relevant te zijn en te blijven.

Stem nu

Ben je erover uit? Stem dan op jouw favoriete start-up en kom op 18 april kijken naar hun break-out tijdens Talent Acquisition Live.

Meer weten? Kom naar TA Live

Talent Acquisition Live presenteert 4 inspirerende keynotes en 16 breakout-sessies over internationaal recruitment. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. Alle sessies zijn in het Engels.

Klik hier voor alle informatie. Of bekijk eerst nog even de after movie van vorig jaar:

Lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners