De Wereld Werft 2013 videoverslag

Peter Boerman Op 09 januari 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1633x gelezen
Deel dit artikel:
De Wereld Werft 2013 videoverslag

Op donderdag 12 december 2013 vond de 5e editie van De Wereld Werft (DWW) plaats. Dit keer kwamen ruim 250 professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en recruitment bij elkaar rondom het thema Professionaliteit en Plezier. Connexys en Werf& TV waren erbij en doen verslag.

Professionaliteit en Plezier

De plenaire sprekers Huub van Zwieten (Talentfirst), Salem Samhoud (&samhoud), Annelien Jordense (Enexis) en Werner Buskermolen (Informatica) stonden garant voor een flinke dosis informatie en inspiratie. Maar ook in de diverse breakout sessies konden de deelnemers hun hart ophalen. Uiteraard was het tussen de bedrijven door en tijdens het standing dinner weer een gezellige boel en is er flink genetwerkt en bijgekletst. Was je erbij en wil je nog even nagenieten? Of wil je weten wat je gemist hebt? Bekijk het onderstaande sfeerverslag van Connexys & Werf& TV. Voor nog meer informatie, foto’s en filmpjes kun je een kijkje nemen op onze speciale eventsite.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners