Werf& doet nu ook mee met Gouden Toga en Gouden Bef

Peter Boerman Op 04 oktober 2018
Gem. leestijd 2 min 752x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& doet nu ook mee met Gouden Toga en Gouden Bef

Welke arbeidsmarktcommunicatie richt zich het best op juristen? Daarvoor worden elk jaar de zogeheten Gouden Toga en de Gouden Bef uitgereikt. Vanaf dit jaar is ook Werf& hierbij betrokken.

gouden togaAl ruim 10 jaar reikt het juridische platform Mr. prijzen uit voor de beste arbeidsmarktcommunicatie in het vakgebied. Zo is er de Gouden Toga, een juryprijs (foto), en de Gouden Bef, de publieksprijs, voor advocatenkantoren en andere juridische dienstverleners die zich onderscheidend weten te profileren naar juristen (in opleiding).

Bureaus sturen nu zelf in

Deze vakprijs heeft dit jaar de handen ineengeslagen met Werf& als het leidende platform over arbeidsmarktcommunicatie. Ook de hele opzet is veranderd. En dan gaat het met name over de manier van inzenden, de soort inzendingen, de wijze van jureren en de publieksprijs. Zo is Mr. niet langer zelf leidend bij de selectie van de inzendingen; maar zijn het voortaan de bureaus die de campagnes daadwerkelijk maakten én hun opdrachtgevers die gaan inzenden.

de bureaus die de campagnes daadwerkelijk maakten én hun opdrachtgevers gaan inzenden

Ander verschil is dat vanaf dit jaar álle vormen van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding kunnen worden ingezonden. Dus niet alleen eenmalige uitingen, maar ook langer lopende campagnes zijn welkom. Bovendien kun je niet alleen inzenden voor printuitingen, maar dingen ook online en sociale-mediacampagnes mee naar de prijzen.

Ook nieuw: De Gouden Sleutel

Ook nieuw is dat dit jaar twee jury’s worden geformeerd: eentje bestaande uit vakexperts, en een jury waarvan studenten en advocaat-stagiairs deel uitmaken. Verder wordt van inzenders verwacht dat ze hun inzending willen ‘pitchen’ ten overstaan van de beide jury’s. Laatste noviteit is tenslotte de introductie van de Gouden Sleutel, een nieuwe publieksprijs. De nominaties hiervoor worden half november bekendgemaakt op de site van Mr.. Eind 2018 volgt dan de bekendmaking van de Gouden Bef, Toga en Sleutel.

Foto boven:

Pim van Mierlo, hoofd recruitment van NautaDutilh, ontving begin dit jaar samen met zijn collega-recruiter Kim Libosan de Gouden Bef. Links: Michiel van Kleef (managing editor Mr.). Foto: Geert Snoeijer.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners