Werf& Live: ‘Met Rituals, Action en Bol.com betere line-up dan ooit’ [adv]

Peter Boerman Op 03 april 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 671x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& Live: ‘Met Rituals, Action en Bol.com betere line-up dan ooit’ [adv]

Met praktijkverhalen van Action, Bol.com en Rituals, en de komst van recruitmentgoeroe Kevin Wheeler bevat Werf& Live op 11 mei ‘een betere line-up dan ooit tevoren’.

Dat stelt mede-organisator Geert-Jan Waasdorp. Niet alleen de wervingsverhalen van de drie grote retailers zullen het publiek volgens hem interesseren en nieuwe inzichten bieden, ook zullen Vivent, Marktplaats, Indeed, Rijkswaterstaat en Philips Lighting een kijkje in hun recruitmentkeuken geven.

Hier mag je niet ontbreken

‘Kortom, een event waar je als recruiter of specialist in arbeidsmarktcommunicatie niet mag ontbreken’, aldus Waasdorp. En dan heeft hij het nog niet eens over de presentaties van de 10 genomineerde cases voor de Werf& Awards, die in de ochtend zichzelf zullen voorstellen. Een bomvol programma dus, op die donderdag 11 mei, waarvoor inschrijven nog altijd mogelijk is.

werf& live

Meteen inschrijven?

Niks missen van Werf& Live? Inschrijven kan hier. Of bekijk eerst nog eens welke sprekers er allemaal zijn, en hoe het programma eruitziet. Je stem laten horen over de Werf& Awards is deze week ook nog mogelijk!

Meer lezen?

(Foto boven: Werf& Live 2016)

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners