Werf& live: video-impressie

Peter Boerman Op 01 juli 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1546x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& live: video-impressie

Op donderdag 27 juni vond het event Werf& live plaats. Ruim 100 deelnemers lieten zich inspireren door onder andere De Belastingdienst, Nyenrode, KLM, TNO, RoyalHaskoning en ABN AMRO. Kennis en inzichten werden gedeeld, contacten aangehaald en nieuwtjes uitgewisseld. Bekijk hier het videoverslag.

Werf& live, werven en reorganiseren

De eerste editie van het zomerse zusje van De Wereld Werft was een groot succes. Onder het thema Werven, verbinden en reoganiseren konden de deelnemers zich in plenaire sessies en een aantal persoonlijk gekozen breakout sessies laten informeren over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van recruitment, mobiliteit, outplacement en afscheid nemen. Met Heleen Stoevelaar als dagvoorzitter en sprekers als Rob Vinke (Neyenrode), Sam Hermans (de Belastingdienst) en Lucas van Wees (KLM). Natuurlijk was er op Werf& live tussen de programma’s door ruim gelegenheid om bij te praten en te netwerken met collega professionals.

Bekijk de video-impressie

De Wereld Werft

Voor wie nu echt de smaak te pakken heeft gekregen: op 12 december 2013 vindt het volgende vakevent van Werf& plaats: De Wereld Werft. Wil je op de hoogte blijven, alvast een plekje reserveren of deelnemen als Partner van De Wereld Werft? Stuur dan een mail naar Hans Rook.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners