Werf& Live was weer een succes – en dit zijn de foto’s (+ aftermovie!)

Redactie Op 17 mei 2019
Gem. leestijd 3 min 1569x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& Live was weer een succes – en dit zijn de foto’s (+ aftermovie!)

Gisteren vond voor de vierde keer Werf& Live plaats, hét event over impactvolle recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Met impactsessies, keynotes en natuurlijk de uitreiking van de Werf& Awards. Een sfeerverslag.

Net als vorig jaar vond Werf& Live plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een bijzondere en inspirerende locatie!

Dagvoorzitter Heleen Stoevelaar opende de dag en jawel: ze sprak Tony’s Chocolonely en Henry Schirmer goed uit! (zie hier de hilarische bloopervideo die als opening werd getoond)

Nog een paar uur, voordat bekend werd wie de Werf& Awards hadden gewonnen… Maar voordat het zover was, gingen we eerst nog even luisteren naar de 10 nominaties. Waaronder een pitch van M2Media over ‘een beetje een goedkope actie‘.

Randstad-CFO Henry Schirmer vertelde hoe belangrijk de menselijke connectie is.

Tijd voor lunch en een rondje langs de stands!

Wat staat er eigenlijk op de bucketlist van de NS? Mascha van der Heijden vertelde daar meer over in haar keynote.

Jan Bernhart vertelde ons vervolgens hoe de toekomst van de recruiter eruitziet. Die recruiter van morgen, dat wordt een echte alleskunner, zo liet hij overtuigend zien.

Bezoekers konden daarna naar verschillende breakoutsessies. Die van recruitmentgoeroe Kevin Wheeler was er een van. En die zat behoorlijk vol…

Ikea’s Vincent Frijdal had ook een rijtuig goed weten te vullen…

Net als Techsharks Erik van den Hoff en Eveliese Luiting…

Natuurlijk is er ook ruimte voor een beetje gekkigheid. Zoals hier, bij de photo booth.

Ex-tophockeyster Wieke Dijkstra vroeg zich vervolgens in haar afsluitende keynote af waarom de samenleving talent nog niet deelt. Ze vertelde meteen hoe dat wél mogelijk is.

Waarna het tijd was voor de finale: de uitreiking van de Werf& Awards. Juryvoorzitter Marion de Vries deed dat samen met Eric van Bourgonje en Ronald van Schaik. De ANWB, de Politie, Rijkswaterstaat en Total gingen er met de prijzen vandoor.

Laat de borrel maar beginnen!

Benieuwd naar de aftermovie? Die kun je hieronder vinden.

Namens het Werf&-team bedankt voor jullie aanwezigheid en graag tot volgend jaar, op het 5-jarig jubileum van Werf& Live!

Lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners