Werf& live: werven & reorganiseren op 27 juni a.s.

Peter Boerman Op 17 mei 2013
Gem. leestijd 2 min 2106x gelezen
Deel dit artikel:

Werf& live: werven & reorganiseren op donderdag 27 juniOp donderdag 27 juni organiseert Werf& de eerste editie van het event Werf& live. Een sterk inhoudelijk programma met inspirerende plenaire sessies en onafhankelijke workshops. Centraal thema is: werven & reorganiseren. Met sprekers van o.a. De Belastingdienst, KLM, Nyenrode, TNO en SNS Bank.

In-, door- en uitstroom

Er is sprake van een heuse trend. Steeds meer werkgevers werven én reorganiseren tegelijkertijd. In-, door- en uitstroom zijn nog nooit zo met elkaar verbonden geweest als vandaag de dag. Werf& live is een event dat volledig in het teken staat van deze samenwerking tussen de disciplines werven, verbinden en reorganiseren. Met inspirerende sprekers en leerzame praktijkervaringen op het gebied van recruitment, mobiliteit, outplacement en afscheid nemen. Naast het plenaire programma bieden wij twee breakout rondes, waarbij je zelf je eigen programma kunt samenstellen.

Voor wie?

Werf& live is speciaal voor HR-professionals, recruiters, (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals en mobiliteitsprofessionals en is bedoeld om te informeren, te inspireren en geeft u de mogelijkheid te netwerken met uw vakgenoten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:

  • Trends in werven en reorganiseren
  • De kracht van samenwerv(k)en!
  • Reorganiseren met oog voor de medewerkers
  • Eenheid en betrokkenheid door corporate storytelling
  • Employer branding, een best practice
  • Meer creativiteit in het interne Employer Brand
  • Afscheid nemen met perspectief

Meer informatie

Wil je meer weten over het event, het programma en de sprekers? Bekijk het filmpje waarin dagvoorzitter Heleen Stoevelaar in anderhalve minuut vertelt over Werf& live. Uitgebreide informatie vind je op de website.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per deelnemer dus wees er snel bij en reserveer nu de break out-sessie van je keuze. Alle deelnemers aan Werf& live ontvangen een gratis jaarabonnement op Werf& magazine.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners