Werf& start eigen vacaturewebsite voor recruiters, AMC-specialisten en HR-professionals

Peter Boerman Op 13 oktober 2014 Gem. leestijd 1 min2542x gelezen
Deel dit artikel:
Werf& start eigen vacaturewebsite voor recruiters, AMC-specialisten en HR-professionals

Iedere maand bereikt Werf& meer dan 10.000 bezoekers via haar website. Veel recruiters, arbeidsmarktcommunicatie-specialisten, intercedenten en HR-managers bezoeken regelmatig de website om het laatste nieuws te volgen op het gebied van Werving, Recruitment en HR. Per 13 oktober is de website uitgebreid met een eigen vacaturebank. De vacaturebank is opgezet in samenwerking met EXENZO, specialist op het gebied van vacaturebanken.

Stop met zoeken, start met vinden

Alle vacatures voor recruiters, P&O’ers, employer brand managers, sourcers, searchers, HR analisten, arbeidsmarktcommunicatie specialisten, recruitment- en HR managers zijn van harte uitgenodigd om nu -tijdelijk- hun vacatures met korting te plaatsen. De vacaturebank wordt vervlochten met de nieuwswebsite. Zo bereikt u de ‘actieve’ en de ‘passieve’ baanzoekers.

Openingsaanbod

Heeft u interesse? Graag doen wij u een scherp openingsaanbod. Tijdelijk publiceert u uw vacature op Werf& namelijk voor slechts €50,- (ipv €200,-) voor 60 dagen inclusief bedrijfslogo. Meer informatie of direct plaatsen? Neem een kijkje op vacatures.werf-en.nl/voor-werkgevers.

Wanneer u met korting wilt plaatsen gebruikt u voucher code WERF-EN-GB1rWF4j  op de betaalpagina. Deze actie is geldig tot 1 november 2014. Daarna kunt u met vouchercode WERF-EN-qklBLvMX  50% korting plaatsen t/m 31 december.

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.