Werf& Tooling

Leuk dat je interesse hebt in de Referral Tool van Werf& Tooling! Vraag via het onderstaande formulier je gratis account aan, je krijgt hierbij 1 maand gratis toegang tot de Werf& Referral Tool.

Referral Tool

De meest voordelige manier om kandidaten te werven is via referral. Daarnaast is referral ook nog een heel effectieve manier van werven. Bij een referral strategie worden medewerkers aangemoedigd om hun eigen netwerk in te zetten bij het vinden van een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature.

Werf& Referral Tooling

Vind je het ook lastig om referral top of mind te houden binnen de organisatie en al jouw collega’s te activeren? De Werf& Referral Tooling is de manier om succesvol te zijn met referral en helpt je simpel maar doelgericht referral tot een succes te maken. Want met deze tool wordt referral makkelijker dan ooit. Enkele voordelen van de Werf& Referral Tooling:

  • Eenvoudige verspreiden: Deel referral content snel en gemakkelijk met je collega’s. De tool maakt het verspreiden van cruciale informatie moeiteloos. De tool zorgt ervoor dat het laagdrempelig is voor de collega’s om de content te delen met hun netwerk. Ze hoeven namelijk niet meer nadenken over een tekst en afbeelding en kunnen het content direct delen met hun netwerk.
  • Super snel delen zonder inlog: Collega’s kunnen binnen 15 seconden een vacature, video of employer brand content online delen op alle socials.
  • Geavanceerd dashboard: Krijg inzicht in de prestaties van je referral programma met het uitgebreide dashboard. Bekijk hoe vaak de referral link per collega is gebruikt en geopend, en pas je strategieën indien nodig aan.
  • Stimuleer betrokkenheid: Stel doelen en beloon je collega’s voor hun inspanningen. Met onze tool kun je gemakkelijk beloningen en incentives koppelen aan het gebruik van persoonlijke referral links, waardoor collega’s worden aangemoedigd om actief bij te dragen aan het groeien van je team.

Aanvraag maand gratis Werf& Tooling Referral

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.