Werken voor Nederland viert 200ste verhaal

Peter Boerman Op 17 oktober 2015
Gem. leestijd 2 min 735x gelezen
Deel dit artikel:
Werken voor Nederland viert 200ste verhaal

Deze maand viert de redactie van Werken voor Nederland (WvNL) een klein feestje: er staan namelijk 200 mensen op de site. 

Een ‘mooie mijlpaal’, zegt Marcel van der Quast, hoofdredacteur van de site bij UBR | EC O&P, ‘want nu hebben we 200 mensen die hun verhaal vertellen over wat Werken voor Nederland inhoudt. En het is meer dan alleen leuk voor ons, want we laten nu echt de veelzijdigheid van de Rijksoverheid als werkgever zien.’

200 verhalen 1

Speciale actiesite

Om alle 200 personen te bedanken, is een speciale actiesite gemaakt, met een leuke shuffle-functie, als hommage aan deze mensen. ‘Wat voor mij daarbij vooral telt is de kracht van verhalen in arbeidsmarktcommunicatie en we laten nu ook zien dat we echt de meest veelzijdige werkgever van Nederland zijn’, aldus Van der Quast.

Persoonlijke foto-animatie

Om alle deelnemers persoonlijk te bedanken kregen zij daarnaast als ‘aardigheidje’ een eigen url, waar hun verhaal op staat, inclusief hun persoonlijk foto-animatie. Voor de toekomst wil Van der Quast nog veel meer persoonlijke verhalen op de site hebben. Niet alleen om te vertellen aan de externe doelgroep, maar ook om interne mobiliteit aan te wakkeren. ‘Daar zijn we ook dingen voor aan het verzinnen’, zegt hij.

200 verhalen

Meer over Werken voor Nederland?

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners