Wie gaat er mee naar Las Vegas (voor werk…)?

Peter Boerman Op 18 januari 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 836x gelezen
Deel dit artikel:
Wie gaat er mee naar Las Vegas (voor werk…)?

Wie gaat er in april (mee) naar Las Vegas voor het beste recruitmentcongres in de wereld?

Al jaren zijn de ‘the Dutch’ vertrouwde gezichten op het ERE-congres dat in de lente (ERE spring) en in de herfst (ERE fall) wordt georganiseerd. Onder de naam van ‘The Dutch Delegation’ ging het RecruitersGilde in 2007 voor het eerst. Dit jaar heb ik de tickets al klaarliggen voor 6, 7 en 8 april in Las Vegas. Wie gaat er nog meer? Mail me dan even, dan kunnen we kijken of we kleur kunnen geven aan #thedutchdelegation en er een memorabel bezoek en evenement van kunnen maken.

Data Driven Recruitment

Thema dit jaar is: Data Driven Recruitment. Ik ga zelf voor de vierde keer en de eerste drie keer was dit by far het beste recruitmentevent dat ik dat jaar heb bijgewoond. Primair op corporates gericht, de beste sprekers uit de sector, geen commerciële sprekers, tactisch en strategisch niveau, niet heel ‘tech’, maar wel een mooie expo met veel nieuwe spelers, inspirerend en het liet altijd zien waar wij in Nederland 2 tot 3 jaar later naar toe zouden gaan bewegen.

Dit jaar spreken onder meer:

Niet goedkoop

Misschien goed om te vermelden: met de reis erbij is het natuurlijk geen goedkoop event (ik betaal mijn kaart ook gewoon), maar waarschijnlijk heb je het na de eerste lezing al terugverdiend. Daarbij: Las Vegas biedt natuurlijk ook meer dan voldoende mogelijkheden om je reiskosten terug te verdienen…

De auteur van dit blog, Geert-Jan Waasdorp, is lid van het RecruitersGilde, uitgever van Werf&, ceo van de Intelligence Group en een van de initiatiefnemers van de Hogeschool voor Recruitment.

2015 ERE Recruiting Conference from ERE Media on Vimeo.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners