Wie wint dit jaar de SJP jaarprijs?

Redactie Op 10 juli 2012 Gem. leestijd 1 min1666x gelezen
Deel dit artikel:

Het is zover! De strijd om de meest prestigieuze prijs in de wereld van arbeidsmarktcommunicatie is losgebarsten. De inschrijving voor de SJP Magneten, de jaarprijs voor het beste, meest creatieve werk op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, is geopend. Inzenden kan tot 13 augustus.

Creatieve wervingscases

Ook dit jaar nodigt de Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie (SJP) iedereen uit om de meest bijzondere, creatieve en/of innovatieve cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in te zenden. Je kunt creatief werk inzenden dat is ingezet tussen 1 juli 2011 en 30 juni 2012. Kijk op website voor meer informatie en de inzendreglementen. De sluitingsdatum voor inzending is 13 augustus 2012.

On- en offline campagnes

De Magneet, dé jaarprijs voor arbeidsmarktcommunicatie, richt zich op creativiteit in alle mogelijke on- en offline toepassingen. Daarbinnen is er een categorie voor het meest effectieve werk en voor meest creatieve employer branding campagne. De Magneten zijn een inspiratiebron voor iedereen die zich met employer branding, werving en communicatie bezighoudt. Wil je weten wie je voorgingen? Op de website vind je een overzicht van winnaars en nominaties van vorig jaar.

Magneetuitreiking wederom tijdens Employer Branding Experience

De uitreiking van de SJP Magneten zal dit jaar weer samenvallen met het vakcongres ‘Employer Branding Experience 2012’. Dat bleek vorig jaar een groot succes. Zo’n 600 bezoekers vanuit alle vakgebieden die zich bezighouden met employer branding en werving kwamen bij elkaar om de nieuwste inzichten uit het vak met elkaar te delen. Het Employer Branding Congres en de uitreiking zullen op 8 november plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency