Winnaars onderzoek beste werkgever bekend

Redactie Op 22 juni 2009 Gem. leestijd 1 min2453x gelezen
Deel dit artikel:

Op maandag 22 juni maakten Effectory en VKbanen bekend welke organisatie zich een jaar lang Beste Werkgever van 2009 mag noemen. 146 van de 263 deelnemende organisaties kwalificeerden zich door in een onderzoek naar werknemerstevredenheid hoger te scoren dan 6,75. Naar gelang de score werden de winnaars onderverdeeld in de categorieën goud, zilver en brons.

Loyens & Loeff kwam als beste werkgever uit de bus bij de bedrijven met meer dan 1000 werknemers. In deze categorie was zorggroep Rivas de grootste stijger. Van de bedrijven met minder dan 1000 werknemers was de grote winnaar de juwelier Schaap en Citroen. Technisch kenniscentrum Kenteq was hierbij de grootste stijger.

2008

Ook vorig jaar was Loyens & Loeff de winnaar in de categorie meer dan 1000 werknemers. Hema was toen de grootste stijger. Bij de organisaties met minder dan 1000 werknemers won de Kamer van Koophandel en was Het Waterlaboratorium de grootste stijger.

Bij het beste werkgeversonderzoek van Intermediair in 2008, waarbij naast werknemerstevredenheid ook gekeken werd naar arbeidsvoorwaarden, zag men deze winnaars niet terug. De lijst werd daar aangevoerd door ICT-dienstverlener Macaw, de Rabobank en de gemeente Zwolle.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS