Zie ik jou nou op de HR Wall of Fame?

Peter Boerman Op 19 december 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 3545x gelezen
Deel dit artikel:
Zie ik jou nou op de HR Wall of Fame?

Wij vinden het een ludieke actie: Compagnon heeft als eerbetoon aan het vak HR en Recruitment een heuse Wall of Fame in het leven geroepen. In de vorm van een poster met de profielfoto’s van HR-toppers die zich via de Facebook of Twitter konden aanmelden. Zie ik jou er nou tussen zitten? En wie herken je nog meer?

HR-toppers in de schijnwerpers

HR managers, HR specialisten, Recruiters e.d  konden door het liken van de Facebookpagina en/of volgen van de Twitter pagina zich aanmelden voor de Wall of Fame. Van 578 van hen prijkt nu de profielfoto op de ‘HR Wall of Fame’ poster. De poster is verspreid onder de HRM’ers en uiteraard wordt hij ook gedeeld via social media. De reacties zijn heel positief en er wordt flink getweet, getagged en gedeeld.

Wie herken jij?

Zelf aan de muur hangen?

Heb je hem nog niet? Je kunt de poster krijgen tijdens een van de evenementen voor HR-professionals of ophalen bij een van de vestigingen van Compagnon. Je kunt op Facebook kun je jezelf en anderen taggen.


Het concept is ontwikkeld en mede mogelijk gemaakt door Concepts2Go digital marketing.

 

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners