Zo ontvang je €1.000,- subsidie voor je opleiding!

Misschien heb je er al eens eerder van gehoord: het STAP-budget. Vanaf 1 maart 2022 werd het voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt mogelijk om dit budget voor een training, cursus of opleiding aan te vragen. Het volgende aanvraagtijdvak om deze STAP-subsidie aan te vragen start op 1 juli om 10.00 uur.

Shaista Raghoebarsing Op 20 juni 2022
Gem. leestijd 2 min 209x gelezen
Deel dit artikel:
Zo ontvang je €1.000,- subsidie voor je opleiding!

Alles wat jij wilt weten over het STAP-budget

Het STAP-budget is natuurlijk ook heel aantrekkelijk voor jou in de recruitment-, arbeidsmarktcommunicatie en HR-branche. Maar kom je er wel voor in aanmerking? Zo ja, hoe vraag je dit dan aan? En welke opleidingen kun je aanvragen met het STAP-budget?

Om jou te helpen deze vragen te beantwoorden, organiseren wij op maandag 27 juni van 11.00 uur tot 11.30 uur het webinar: ‘Alles wat jij als recruiter wilt weten over het STAP-budget’. Zo ben je er op 1 juli helemaal klaar voor om het STAP-budget aan te vragen.

Tijdens dit webinar praten opleidingscoördinator Tamara de Man en docent Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie jou bij over het laatste nieuws omtrent het STAP-budget. Jij zal vast ook een heleboel vragen hebben rondom deze subsidie. Dit webinar is de perfecte mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Je kunt je vragen tot en met 23 juni insturen via het e-mailadres info@arbeidsmarktcommunicatie.eu

Meld je via deze button aan voor het webinar:

Aanmelden

 

Kun jij niet wachten tot 27 juni? Dan lees je hier alvast de antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over het STAP-Budget.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners