1200 extra banen bij McDonald's

Peter Boerman Op 11 september 2013 Gem. leestijd 1 min1871x gelezen
Deel dit artikel:
1200 extra banen bij McDonald's

Vijftien talentvolle medewerkers van McDonald’s Nederland zijn beloond met de McStudiebeurs, ter waarde van een jaar collegegeld. Zij ontvingen maandagavond de beurs voor hun ingezonden essay dat ze schreven over een onderwerp gerelateerd aan McDonald’s. De keten verwacht in de komende drie jaren ruim 1200 banen te creëren.

McStudiebeurs: McDonald’s medewerkers beloond met jaar collegegeld

“Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij zeer belangrijk, nu en in de toekomst”, vertelt Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. “Werken bij McDonald’s betekent trainen, leren en werken en een impuls voor je carrière. Binnen, of later mogelijk buiten het bedrijf.” Het is het zevende jaar dat McDonald’s de McStudiebeurzen uitreikt. In totaal zijn 112 essays ingezonden. McDonald’s stimuleert haar medewerkers om zich zowel in hun studie als bij McDonald’s te blijven ontwikkelen.

1200 nieuwe banen in drie jaar

Naast de focus op de ontwikkeling van medewerkers, blijft McDonald’s Nederland ook investeren in groei. In de eerste helft van dit jaar openden vijf nieuwe restaurants hun deuren en ook de komende jaren verwacht McDonald’s verder te groeien. “De komende drie jaar zullen wij ruim 1200 banen creëren. En met ruim 17.000 medewerkers en een focus op de ontwikkeling van deze medewerkers, zijn wij een waardevolle werkgever”, vertelt Sempels.

Eigen invalshoek

De vijftien talenten die maandag de studiebeurs voor één jaar ontvingen, zijn geselecteerd uit 112 ingezonden essays. De deelnemers konden kiezen uit twee onderwerpen, gerelateerd aan het werken bij McDonald’s: Medewerker van de Maand en het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers benaderden de opdracht vanuit hun eigen invalshoek, en soms gerelateerd aan hun studie.

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency