123film viert 3-jarig bestaan met – hoe kan het ook anders – een film

Op 8 september was het 3-jarig jubileum van videoproductiebedrijf 123film. En hoe daar beter op terug te kijken dan met… een film?

Redactie Op 29 september 2023
Gem. leestijd < 1 minuut 107x gelezen
Deel dit artikel:
123film viert 3-jarig bestaan met – hoe kan het ook anders – een film

Op 8 september was het 3-jarig jubileum van videoproductiebedrijf 123film. Op die dag kleurde Pand Noord rood-groen-blauw ter ere van dit jubileumfeest. Enkele hoogtepunten van de avond waren de BBQ op het dakterras met 30 graden, de 123film-ijscokar met ijs in de drie merkkleuren, de cocktailbar met gin tonics in dezelfde drie kleuren, de DJ die bij zonsondergang draaide, de photobooth waar alle aanwezigen op de foto gingen, de silent disco in het kantoor en de video met alle hoogtepunten van de afgelopen drie jaar die we alle medewerkers in de filmzaal hebben gekeken. Die film delen we hier niet, wel de aftermovie van het feest:

Sinds de start heeft 123film een team van ervaren video- en fotografen, waardoor zij op korte termijn voor je klaar staan om betaalbare video’s te produceren, aldus branding & marketing manager Myrthe de Haas. Het bedrijf heeft de afgelopen 3 jaar veel (vacature)video’s geproduceerd voor onder andere Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Ymere, ROC Amsterdam en Inholland. Ook is voor deze klanten bijvoorbeeld veel social content, aftermovies en promotievideo’s geproduceerd.

Dit was pas het begin, op nog vele mooie jaren samen!’

En wat gaat er de komende drie jaar gebeuren? De Haas: ‘Focussen op de bestaande samenwerkingen en maken wij graag veel toffe video’s voor nieuwe klanten. Dit was pas het begin, op nog vele mooie jaren samen!’

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners