123Mobile event stelt de mobiele kandidaat beleving centraal

Peter Boerman Op 01 augustus 2013 Gem. leestijd 2 min1542x gelezen
Deel dit artikel:

Op vrijdag 13 december 2013 vindt voor het tweede jaar op rij 123mobile, het vak evenement over mobile in recruitment, plaats. Thema is dit jaar ‘Mobile First’. Er zullen diverse innovatieve mobile recruitment cases worden gepresenteerd, maar er komen ook sprekers aan bod uit andere vakgebieden die mobiel succesvol onderdeel hebben gemaakt van hun strategie.

Mobile Recruitment Award

Daarnaast wordt tijdens 123mobile de winnaar bekend gemaakt van de jaarlijkse Mobile Recruitment Award. Primeur op 123mobile in 2013 is de presentatie van een geheel nieuw onderzoek over de ‘mobile candidate journey’ waarin actuele trends worden geanalyseerd over mobiele kanalen en devices van werkzoekenden in Nederland.

Trends en praktijkvoorbeelden

Het belang van mobile in recruitment werd onlangs nog eens onderstreept toen Google onlangs aankondigde websites zonder responsive mobile web design lager te gaan ranken in de organische zoekresultaten vanaf smartphones en tablets. Inmiddels komt een-derde van de in totaal 3 miljard maandelijkse zoekopdrachten bij vacature gigant Indeed al vanaf de mobiel. Deze ontwikkeling zal zich de komende jaren verder doorzetten. Op 123mobile analyseren we niet alleen trends, maar bieden we recruiters duidelijke voorbeelden hoe men hiermee aan de slag kan in recruitment.

Brechtje de Leij

Brechtje de Leij is in 2013 dagvoorzitter van 123mobile. Zij is momenteel binnen Sanoma verantwoordelijk voor mobiele innovatie en heeft een sterke achtergrond in (mobile) marketing en recruitment. Zo was zij in het verleden verantwoordelijk voor de succesvolle introductie van social referral oplossing RecruitR. Brechtje behoort tot de top van social influencers in Nederland.

Kaartverkoop start oktober

Het programma van 123mobile wordt in September bekend gemaakt en zal meteen de start zijn voor de kaartverkoop. Inschrijving en nominaties voor de Mobile Recruitment Award 2013 starten medio oktober. Voor actueel nieuws over mobile in recruitment, kaartverkoop, het programma of de Mobile Recuitment Award, blijf op de hoogte via www.123mobile.nl

Over 123mobile

Het vak evenement over mobile in recruitment werd voor het eerst georganiseerd in 2012. Doel van het evenement is om de inzet van mobile onder recruiters in Nederland te versterken door te inspireren en te informeren. Initiatiefnemers zijn Cammio, Concepts2Go, Cureka!, Intelligence Groep, Maddle, People Sourcing Crew, Recruit2 en USG Professionals. Adfo Groep is media partner van 123mobile.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency