123mobile kaartverkoop gestart

Peter Boerman Op 18 oktober 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1210x gelezen
Deel dit artikel:
123mobile kaartverkoop gestart

Op vrijdag 13 december 2013 vindt het 123mobile event in Amsterdam plaats, en het definitieve programma is bekend. Dit jaar is het thema ‘Mobile First’.  Tijdens dit event zullen diverse sprekers van onder meer Linkedin, USG Professionals en KPN u inspireren. Naast praktijkcases uit binnen en buitenland, wordt ook de winnaar van de mobile recruitment award 2013 bekend gemaakt. Uiteraard is er ook aandacht voor onderzoek met o.a. de resultaten van het nieuwe 123mobile onderzoek.

Sprekers en thema’s

Onder de bevlogen leiding van dagvoorzitter Brechtje de Leij komen op het het 123mobile event onder meer de volgende sprekers en onderwerpen aan bod:

  • Lena Olivier (LinkedIn) –  Waarom Mobile First?
  • Erik Vercouteren (KPN) – De nieuwe mogelijkheden van 4G
  • Richard Otto (MobleMarketing.nl) – Internationale recruitment cases
  • Henk Ritmeester (USG Professionals) – Mobile op GUS.NL
  • Geert-Jan Waasdorp (IG!) en Kristin Mellink (MaxLead) – 123mobile research
  • Ben van den Burg (inspirator) – GOMOBILE

Vroegboekkorting

Het event wordt georganiseerd bij Mazars in Amsterdam en biedt plaats aan maximaal 150 recruiters en marketeers. Naast praktijkcases uit binnen en buitenland, wordt ook de winnaar van de mobile recruitment award 2013 bekend gemaakt. Uiteraard is er ook aandacht voor onderzoek met o.a. de resultaten van het nieuwe 123mobile onderzoek. Kaarten kosten EUR 123 (speciale early bird prijs tot 31 oktober van EUR 99) en zijn hier verkrijgbaar. Het event duurt van 13.00 tot ca. 17.30 uur (ontvangst vanaf 12.00 uur). Koop uw 123mobile tickets nu en profiteer van de vroegboekkorting.

Over 123mobile

Het vak evenement over mobile in recruitment werd voor het eerst georganiseerd in 2012. Doel van het evenement is om de inzet van mobile onder recruiters in Nederland te versterken door te inspireren en te informeren. Initiatiefnemers zijn CammioConcepts2GoCureka!, Intelligence Group, MaddlePeople Sourcing CrewRecruit2 en USG ProfessionalsAdfo Groepis media partner van 123mobile. Het event wordt mede mogelijk gemaakt met sponsoring vanASR, USG Professionals, Academic Transfer en Carerix.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners