AamigoO wil Adver-Online overnemen

Redactie Op 17 januari 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1694x gelezen
Deel dit artikel:

AamigoO Group heeft vanmiddag bekend gemaakt dat zij in exclusieve onderhandelingen is met de aandeelhouders van Adver-Online, inzake een mogelijke overname.

Sinds 2002
Adver, gevestigd te Heemstede, is gespecialiseerd in online recruitment en biedt een totaaloplossing op het gebied van online arbeidsmarktcommunicatie. Adver is sinds 2002 actief en heeft een klantportfolio opgebouwd van ca 2.600 organisaties, waaronder met name MKB+ bedrijven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen.

Onderhandelingen
AamigoO en de aandeelhouders van Adver zullen de komende weken exclusief overleg met elkaar voeren over de mogelijke overname. Een overname van het 100%-belang in Adver zal een substantiële bijdrage leveren aan de strategie van AamigoO.Services.

Source en Corso
AamigoO Group NV bestaat thans uit: Corso en Source. Source en Corso zijn specialist op het gebied van het matchen van ZZP’ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cli nten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Daarnaast verzorgen Corso en Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Source en Corso zijn dagelijks verantwoordelijk voor meer dan 3.200 professionals op diverse kennisgebieden.

Aamigo.com
AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO de mogelijkheid om zich in te schrijven voor fulltime banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP’ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO te gaan payrollen.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners