Adecco tekent sponsorovereenkomst NVP

Redactie Op 02 december 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1172x gelezen
Deel dit artikel:

Tijdens het NVP jaarcongres op 25 november jl. werd in besloten kring op feestelijke wijze de sponsorovereenkomst tussen Adecco Group Nederland en de NVP ondertekend.

Lid NVP hoofdbestuur en voorzitter sponsorcommissie Sjef Koning: “Als HR-autoriteit in Nederland hebben wij grote ambities. Neem als voorbeeld dit unieke ‘What’s cooking in HRM?’ congres. Om dergelijke ambities te realiseren en daarmee onze autoriteitsrol waar te maken, hebben wij zowel financiële als inhoudelijke hulp van derden nodig. Wij zijn dan ook erg verheugd met Adecco als nieuwe sponsor. en A-merk binnen het HR-werkveld.”

Na het feestelijk aansnijden van de taart, werd door Job Voorhoeve, vice voorzitter van de NVP, en Monique Onstenk, HR Director Adecco Group Nederland, de tweejarige sponsorovereenkomst officieel ondertekend.

Rinus Wittenberg, Marketing manager Adecco Group Nederland: “Als ’s werelds grootste HR staffing company associëren wij ons graag met een organisatie als de NVP. Eveneens een autoriteit op het gebied van HR. Een netwerkorganisatie waarbinnen wij graag onze kennis in de vorm van onze workshops, whitepapers en magazines delen, en de HR-doelgroep ontmoeten.”

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners