Adv: Seminar Y-recruiter in een dag

Peter Boerman Op 28 februari 2012
Gem. leestijd 2 min 2168x gelezen
Deel dit artikel:

Op donderdag 5 april a.s. kunt u deelnemen aan het gloednieuwe seminar ‘Y-recruiter in een dag’. In 10 uur leert u alles over het vinden van en verbinden met afstudeerders, schoolverlaters, generatie Y en/of Z. Een unieke doelgroep met geheel eigen voorkeuren. Sluit hierop aan en word employer of choice.

De jonge generatie heeft eigen ideeën

Uit verschillende onderzoeken blijkt hoe de jonge generatie verschilt met de ‘oudere’ generatie. Kijk alleen al naar recente publicaties hier op werf-en.nl. Jonge werknemers hebben heel eigen voorkeuren bij de keuze van een baan, hebben eigen ideeën over arbeidsvoorwaarden en over het belang van het werkgeversmerk.

In 10 uur alles leren over Y-recruitment

In dit seminar raakt u vertrouwd met de belevingswereld van generatie Y en Z. Wat beweegt hen op de arbeidsmarkt en hoe wordt u ‘employer of choice’ voor het jonge talent? U vertaalt dit naar een doelgroepgerichte wervingsstrategie. U ontdekt de voordelen van  het Y-recruitmentmodel en gaat er direct mee aan de slag. Aan de hand van een succesvolle praktijkcase gaat u aan de slag met uw praktische wervings-  of selectievraagstuk en start u met uw eigen Y-recruitmentplan. Kortom, u raakt in één dag van A tot Z vertrouwd met de Y-recruitmentstrategie. Om de toepassing in de praktijk succesvol te laten verlopen heeft u tot een week na afloop van de training nog de mogelijkheid om vragen voor te leggen aan de docenten.

Meer informatie

Meer informatie over het seminar, zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Het is bovendien mogelijk geheel vrijblijvend een plaats te reserveren voor de training van uw keuze. Het verplicht u tot niets en verzekert u van deelname.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners