Adv. Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie 2012

Peter Boerman Op 13 december 2011
Gem. leestijd 2 min 2083x gelezen
Deel dit artikel:

Van 1 t/m 3 februari 2012 vindt de vijfde Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie plaats. In deze 2,5 daagse training leert u alles over o.a. personeelswerving, online recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. Wie vóór 21 december inschrijft, profiteert van een aantrekkelijke korting.

10% Vroegboekkorting bij inschrijving vóór 21 december 2011

De Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie is de training bij uitstek om in een zeer korte periode te ontdekken hoe u als werkgever goed beslagen ten ijs komt in de strijd om de beste kandidaten. Met een kleine groep deelnemers gaat u in een informele sfeer in op alle aspecten van het vakgebied. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruime gelegenheid voor interactie met docent en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie.

Vinden en verbinden

De Wintercourse biedt u in 2,5 dag alle kennis en tools om talent te vinden en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.  U krijgt antwoorden op belangrijke vragen als hoe u uw arbeidspotentieel effectief kunt bereiken en bewegen, welke kanalen (online en offline) u kunt inzetten, hoe u op lange termijn kunt werken aan uw employer brand en hoe u lange termijnplannen formuleert. Hierdoor behaalt u meer rendement uit uit werving en bent u in staat duurzame relaties aan te gaan met uw arbeidsmarktdoelgroepen.

Prachtige locatie

De Wintercourse vindt plaats in een schitterende ambiance: Regardz Hotel De Heerlickheijd in Ermelo, gelegen in de Veluwse bossen. Het Wintercourse arrangement bestaat uit 2x overnachting, ontbijt, lunch en diner en drankjes en tussendoortjes. Naast een intensieve training heeft u voldoende gelegenheid om te netwerken, te ontspannen en te genieten.

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig via de website. Wie voor 21 december beslist, profiteert direct van de 10% kortingsactie.

Meer informatie

Meer informatie zoals het programma, de locatie en de docenten vindt u in de brochure van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen (010 – 217 58 50). Wij helpen u graag met een advies op maat.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners