Wie wordt de allereerste loopbaanprofessional van het jaar?

Op 9 december vindt het allereerste Loopbaanpro Event plaats, waarbij ook de zogeheten ‘Loopbaanpro Awards‘ worden uitgereikt aan bijzondere loopbaancoaches. Wie gaat er dit jaar met de primeur van de prijzen vandoor?

Peter Boerman Op 23 september 2021
Gem. leestijd 2 min 314x gelezen
Deel dit artikel:
Wie wordt de allereerste loopbaanprofessional van het jaar?

Wordt het loopbaancoach en sollicitatietrainer Pieter Koevoets die zijn kandidaten en coachees graag een rode lap voorhoudt? Of wordt het toch eerder Dorine Kat-Stronck, die zich juist erop richt ex-kankerpatiënten te helpen aan een baan die past bij hun nieuwe ‘ik’? Misschien wel Ingomar Kuiter en Denise Vlug die van hun loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureau Staatvandienst een soort ‘Netflix van loopbaancoaching’ willen maken? Of heel iemand anders?

Keuze genoeg natuurlijk voor de allereerste Loopbaanpro Awards in de geschiedenis.

Keuze genoeg natuurlijk voor de allereerste Loopbaanpro Awards in de geschiedenis. Op 9 december 2021 zullen ze worden uitgereikt, tijdens het eveneens allereerste LoopbaanPro event ooit, in de Eenhoorn in Amersfoort (maar ook online te volgen). Er zijn drie categorieën:

  • LoopbaanPro van het jaar
  • Team van het jaar
  • Case van het jaar

>> Nomineren is nu mogelijk.

De levensloopbaan

Het Loopbaanpro Event heeft als thema meegekregen: de ‘levensloopbaan’, oftewel: Alles wat je employability beïnvloedt tijdens je loopbaan. Daarbij gaat het om onderwerpen die zo uiteenlopen als vitaliteit, hormonale levensloop van mannen en vrouwen, rouwverwerking, miskramen en IVF-trajecten. Maar denk ook aan geboortes, mantelzorg, opgroeiende kinderen in combinatie met promotie, demotie, pensionering.

Ook het publiek heeft een stem in bepalen wie de beste loopbaancase inlevert.

De dagvoorzitter zal NOLOC-voorzitter Ester Leibbrand zijn, die ook leiding geeft aan de jury van de Awards. Nadere details, onder meer over het programma, worden de komende maanden nog bekend. Overigens bepaalt niet alleen de vakjury wie een Award verdient voor beste loopbaancase. Ook het publiek heeft hier een stem. Dat betekent dat er voor beste loopbaancase ook een publieksprijs te verdienen is. Loopbaanprofessionals kunnen zichzelf niet aanmelden voor de titel LoopbaanPro van het Jaar: collega’s, cliënten, familieleden en vrienden kunnen hen wel nomineren. Naar het Team van het jaar- en de Case van het jaar-award kunnen initiatiefnemers wél zelf een gooi doen.

>> Nomineren kan tot 15 oktober, 17.00

Nomineren

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners