Alles weten over de arbeidsmarkt? De inschrijvingen voor de Webinar Week zijn nu gestart!

Redactie Op 10 januari 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 1192x gelezen
Deel dit artikel:
Alles weten over de arbeidsmarkt? De inschrijvingen voor de Webinar Week zijn nu gestart!

Ook dit jaar organiseert Werf& samen met ZIPconomy weer de Webinar Week. Dit jaar van 11 t/m 15 februari 2019 boordevol interessante onderwerpen.

In totaal 25 boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen laten in deze week in een gratis webinar van een uur hun licht schijnen over de in hun ogen belangrijkste ontwikkelingen. In een week tijd word je bijgepraat over recruitment, professioneel inhuren in de praktijk, employer branding, arbeidsmarkt, huur en flex en natuurlijk candidate experience. En de inschrijvingen zijn nu gestart!

10 keynote sprekers

Elke dag in de Webinar Week krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag. Samen zorgen die dus voor in totaal 25 webinars, over de hele week heen. Tijdens en voorafgaand aan de week zullen zowel Werf& als ZiPconomy inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 gratis webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

Meedoen?

Niets missen? Meld je dan nu gratis aan! Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma en de inhoud van de webinars.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners