Allyou® start partnership met voor vacaturetekst

Peter Boerman Op 24 september 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1070x gelezen
Deel dit artikel:
Allyou® start partnership met voor vacaturetekst

Tekstbureau Voor Vacaturetekst en arbeidsmarktplatform allyou® zijn recentelijk een partnership aangegaan. Het doel van het partnership is om werkgevers en recruiters de toegevoegde waarde van treffende vacatureteksten te laten ervaren. Aantrekkelijk geschreven en met de juiste woorden om snel te worden gevonden. De beste match op allyou® begint met een uitstekende vacaturetekst.

Werving en mobiliteit

allyou® is een nieuw en onafhankelijk arbeidsmarktplatform specifiek ontwikkeld voor werkgevers, werkzoekenden en recruiters. allyou® realiseert transparantie op het gebied van werving en stimuleert arbeidsmobiliteit. Op allyou® werven werkgevers de beste medewerkers, vinden werkzoekenden de beste banen en werken recruiters aan de beste opdrachten. Het beste resultaat voor alle partijen, dat is de overtuiging van allyou®.

Vacatureteksten

Een gespecialiseerd tekstbureau voor het schrijven van de beste vacatureteksten sluit perfect aan bij deze overtuiging. Vanuit die gedachte is het partnership tussen allyou® en Voor Vacaturetekst ontstaan. Voor Vacaturetekst is het enige tekstbureau in Nederland met een specialisatie in het schrijven van vacatureteksten. Naast de mogelijkheid om het schrijven van vacatureteksten uit te besteden, is er ook de optie om een training ‘Vacatureteksten schrijven’ te volgen.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners