Allyou® start partnership met voor vacaturetekst

Peter Boerman Op 24 september 2013 Gem. leestijd 1 min1067x gelezen
Deel dit artikel:
Allyou® start partnership met voor vacaturetekst

Tekstbureau Voor Vacaturetekst en arbeidsmarktplatform allyou® zijn recentelijk een partnership aangegaan. Het doel van het partnership is om werkgevers en recruiters de toegevoegde waarde van treffende vacatureteksten te laten ervaren. Aantrekkelijk geschreven en met de juiste woorden om snel te worden gevonden. De beste match op allyou® begint met een uitstekende vacaturetekst.

Werving en mobiliteit

allyou® is een nieuw en onafhankelijk arbeidsmarktplatform specifiek ontwikkeld voor werkgevers, werkzoekenden en recruiters. allyou® realiseert transparantie op het gebied van werving en stimuleert arbeidsmobiliteit. Op allyou® werven werkgevers de beste medewerkers, vinden werkzoekenden de beste banen en werken recruiters aan de beste opdrachten. Het beste resultaat voor alle partijen, dat is de overtuiging van allyou®.

Vacatureteksten

Een gespecialiseerd tekstbureau voor het schrijven van de beste vacatureteksten sluit perfect aan bij deze overtuiging. Vanuit die gedachte is het partnership tussen allyou® en Voor Vacaturetekst ontstaan. Voor Vacaturetekst is het enige tekstbureau in Nederland met een specialisatie in het schrijven van vacatureteksten. Naast de mogelijkheid om het schrijven van vacatureteksten uit te besteden, is er ook de optie om een training ‘Vacatureteksten schrijven’ te volgen.

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency