Arjan Elbers stopt als managing director Getnoticed

Nog een laatste week, en dan draagt Arjan Elbers het stokje van managing director van Getnoticed over aan het huidige management team van het bedrijf.

Peter Boerman Op 28 juni 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 343x gelezen
Deel dit artikel:
Arjan Elbers stopt als managing director Getnoticed

Nog een laatste weekje, en dan trekt Arjan Elbers, medeoprichter van Getnoticed, zich officieel terug als managing director van de websitebouwer uit Nederweert. Met zijn vertrek eindigt een periode waarin hij ruim 13 jaar als medeoprichter en ondernemer aan het roer stond samen met Randy Cillekens en Dirk Driessen. In deze periode is Getnoticed uitgegroeid tot een van de bekendste digital recruitment agencies van Nederland. Elbers, die ook voorzitter is van Recruiters United, blijft ook na 1 juli betrokken bij Getnoticed als recruitment strateeg en pr-verantwoordelijke.

‘Door een stap terug te doen kan ik me bezighouden met dingen die ik het allerleukste vind.’

‘Door een stap terug te doen en afstand te nemen van de dagelijkse hectiek kan ik me bezighouden met (online) recruitment strategieën en dingen die ik het allerleukste vind’, legt Elbers uit. ‘Ik heb erg veel vertrouwen in mijn compagnons en het zittende managementteam van Getnoticed. We hebben er samen voor gezorgd dat Getnoticed er nu zo goed voorstaat. Het MT is samen met de 40 collega’s helemaal op elkaar ingespeeld.’

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners