Aspect ICT en Florys Groep van start met Bytes IT Recruitment

Aspect ICT en Florys Groep hebben de handen ineen geslagen om te starten met ‘Bytes IT Recruitment’, om IT’ers in de regio Hardinxveld-Giessendam te werven en op te leiden.

Peter Boerman Op 09 december 2022
Gem. leestijd < 1 minuut 794x gelezen
Deel dit artikel:
Aspect ICT en Florys Groep van start met Bytes IT Recruitment

Aspect ICT en Florys Groep, beide gevestigd in het Zuid-Hollandse Hardinxveld-Giessendam, richten samen een nieuw bedrijf op in de recruitmentmarkt voor de IT-sector: Bytes Recruitment. Bytes bestaat uit recruiters met ruime ervaring in het vinden en selecteren van geschikte kandidaten en ook langdurige ervaring binnen de IT- sector. Met volledige focus op IT-gerelateerde functies en werkzaamheden wil Bytes kandidaten doorlopend blijven trainen en opleiden.

Bytes wil kandidaten doorlopend blijven trainen en opleiden.

Bytes richt zich met name op de regio waar het actief is. Ook speelt mee dat meer dan 60% van de IT-kandidaten ontevreden is over de kwaliteiten van recruiters. Beide organisaties bundelen daarom nu hun krachten in een nieuwe organisatie; Bytes.

Samen verder

Vanaf augustus zijn de voorbereidingen in volle gang en per 1 december is Bytes volledig in bedrijf. Inmiddels wordt al met verschillende opdrachtgevers en kandidaten gesproken. Johan Baan, Directeur Florys Groep ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Al langere tijd hebben we als Florys Groep de wens uitgesproken om een specialisatie in de IT-branche te starten. We realiseerden ons alleen wel dat deze markt vraagt om de juiste feeling en kennis. Met Aspect ICT, al jaren onze strategisch partner, geloven wij dat we met vanuit twee cruciale invalshoeken, recruitment en echte
marktkennis, iets kunnen toevoegen in de IT-recruitment.’

‘Met deze stap willen we talent vinden en behouden in de regio.’

Kees van der Stelt, mede-eigenaar van Aspect ICT: ‘IT-talent vinden is een uitdaging. Met deze stap willen we talent vinden en behouden in de regio en met de juiste begeleiding die hierbij nodig is.’

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners