Augias Flex neemt meerderheidsbelang in uitzendbureau Workfix

Uitzendbranche-specialist Augias Flex krijgt een meerderheid in handen van de aandelen van Workfix, specialist op het gebied van logistiek- en transportpersoneel.

Peter Boerman Op 11 oktober 2023
Gem. leestijd 2 min 425x gelezen
Deel dit artikel:
Augias Flex neemt meerderheidsbelang in uitzendbureau Workfix

Door de gedeeltelijke overname versterkt het Rotterdamse bedrijf zijn positie op de uitzendmarkt. Augias Flex nam eerder al Zuidgeest, FlexForces en Adequaat Personeel over en kondigt aan dat meer gedeeltelijke of volledige overnames zullen volgen, voortkomend uit de groeistrategie gericht op deelnames en overnames.

Augias Flex neemt geheel of gedeeltelijk ondernemingen over die actief zijn op de Nederlandse flexmarkt.

Augias Flex neemt geheel of gedeeltelijk ondernemingen over die actief zijn op de Nederlandse flexibele arbeidsmarkt. Uitzendbureaus die onderdeel worden van Augias Flex krijgen de expertise en ervaring van 300 specialisten, van marketing tot sales en van finance tot legal. Gecombineerd met nieuwe recruitmenttechnologie zorgt dit voor efficiënte administratieve processen, snelle financiële afhandeling en optimaal kandidatenbeheer. Dit bespaart veel tijd, levert meer uitzendkrachten en werkgevers op én zorgt voor een flinke omzetboost, zo wordt beloofd.

Groeistrategie Workfix

Door de gedeeltelijke overname van Workfix, dat onder de eigen naam blijft bestaan, krijgen de ondernemers van het Tilburgse uitzendbureau de kans om verder te groeien. Workfix kan nu gebruik maken van de kracht van de Augias Flex-organisatie. Uitzendbureau Workfix, opgericht in 2017, ondersteunt in de regio Brabant logistieke processen van bedrijven. Dagelijks zijn er via Workfix 150 mensen aan het werk.

‘We zijn er heilig van overtuigd dat we samen grote stappen gaan zetten.’

‘Voor ons is de gedeeltelijke overname door Augias Flex een fantastische kans. We dachten veel na over de continuïteit van ons uitzendbureau en een goede strategie richting de toekomst. Augias Flex geeft ons meer financiële zekerheid en ondersteuning’, aldus mede-eigenaar Daan Beekers. ‘We zijn er heilig van overtuigd dat we samen grote stappen gaan zetten.’ Operationeel Manager Rigard van Klooster (Augias Flex) vult aan: ‘Met deze deelname krijgen we het beste van twee werelden; de ondernemersgeest van eigenaren Daan, Bart en Freek, gecombineerd met de expertise en schaalbaarheid van Augias Flex.’

Opgericht door JEX

Augias Flex is een zelfstandig opererende organisatie, opgericht door JEX. Hierdoor kunnen de bij Augias Flex aangesloten bedrijven profiteren van de geavanceerde technologische oplossingen die dit Rotterdamse softwarebedrijf de arbeidsmarkt biedt.

Op de foto: v.l.n.r.: Freek van Gool (Workfix), Joris Buijsman (Augias Flex), Daan Beekers (Workfix), Kees van Dorp (Augias Flex), Bart de Lepper (Workfix), Rigard van Klooster (Augias Flex).

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners