AutomatiseringGids lanceert IT-vacaturesite

Peter Boerman Op 24 april 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1141x gelezen
Deel dit artikel:

De website AutomatiseringGids.nl is uitgebreid met een nieuwe vacaturesite. AGbanen.nl is de site waar werkgevers en ervaren IT-professionals elkaar kunnen vinden.

AGbanen.nl is het platform waar de ervaren IT-professional zijn of haar kansen kan vergroten in de IT-markt. Doordat de redactie schrijft voor de IT-beslisser weten de werkgevers AutomatiseringGids blindelings te vinden. Hiermee ontstaat er een unieke kansensite waar de ervaren IT-professional zich optimaal kan presenteren.

Via het grote bereik van AutomatiseringGids biedt AGbanen.nl de werkgevers de mogelijkheid om algemeen managers, IT-managers, IT-specialisten en IT-professionals te bereiken. Want met een vacature op AGbanen.nl profiteert de werkgever ook van het bereik van AutomatiseringGids. De personeelsadvertentie kan snel en eenvoudig op de site worden gepubliceerd en wordt automatisch doorgeplaatst naar andere platformen waar potentiële werknemers zich bevinden.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners